2821
2789
عنوان

سوختگییی😢😢😢😥

120 بازدید | 24 پست

خانماچایی ریخته روی ران پای دخترم اول قرمزشدالان قهوه ای شده چی بزنم زودترخوب شه😭😭😭انواع اقسام ترمیم کننده وپمادهم دارم توخونه بس که شیطونه وهی بلاسرش میاد😥😥😥الان یه پمادسوختگی زدم دردش خوب شدولی قهوه ای شده وانگارمیخادتاول بزنه😥😥لطفاتجربه دارین کمک کنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عسل

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

فقد سفیده تخم مرغ رو هم بزن کف کنه بزن رو پاش این باعث میشه هم سوزشش قطع شه هم تاول نزنه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

امروز داداشم بناب دلایلی یهو آتیش اومد بالا و زد ی طرف صورتش سوخت.عسل طبیعی زدیم.البته بعدش داش تاول میزد ک رفتیم پیش ی طب سنتی ی دارویی زد مشکیه مث ماسک،گف تا فردا عصر باشه بعد خودم تمیزش میکنم.اسمشو نمیدونم 😒😞

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
آلفا بزن یا روغن نباتی

ن روغن اصلا خوب نیست،چربی باعث میشه حرارت تو پوست بمونه .

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بخارشور

parhamfarhan | 19 دقیقه پیش

تایپک

honiwyy | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792