2821
2789
عنوان

سوختگییی😢😢😢😥

120 بازدید | 24 پست

خانماچایی ریخته روی ران پای دخترم اول قرمزشدالان قهوه ای شده چی بزنم زودترخوب شه😭😭😭انواع اقسام ترمیم کننده وپمادهم دارم توخونه بس که شیطونه وهی بلاسرش میاد😥😥😥الان یه پمادسوختگی زدم دردش خوب شدولی قهوه ای شده وانگارمیخادتاول بزنه😥😥لطفاتجربه دارین کمک کنین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عسل

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

امروز داداشم بناب دلایلی یهو آتیش اومد بالا و زد ی طرف صورتش سوخت.عسل طبیعی زدیم.البته بعدش داش تاول میزد ک رفتیم پیش ی طب سنتی ی دارویی زد مشکیه مث ماسک،گف تا فردا عصر باشه بعد خودم تمیزش میکنم.اسمشو نمیدونم 😒😞

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
آلفا بزن یا روغن نباتی

ن روغن اصلا خوب نیست،چربی باعث میشه حرارت تو پوست بمونه .