2777
2789
عنوان

عقد و جدايى؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 54 پست
گفتن چه قدر هرزه ای کلی تخریبم کردن دوسال کلنجار رفتم با خودم ولی نتونستم بپذیرم  طرف فامیل ...

کاش اگه ادم شایسته ای بودن تلاش میکردی 

و فرصت خوشبخت بودنو از خودت و اوشون نمیگرفتی 

کسی که ازدواج کرده و به تفاهم نرسیدن که گناه که نکردن 

انشالله خوشبخت بشی تو تنتخاب بعدیت 

مهربون🌿❤️

براى خودت همه چيز باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به خاطر قانونه که دخترا سعی میکنن رابطه کامل نداشته باشن و صد درصد حق دادن به نظرم تو این دور و ز ...

بله حق دارن چون فرهنگ ایران تاکیید زیادی رو دوشیزگی داره 

براى خودت همه چيز باش❤️
اره بخاطراینه ک بزرگتراحساسن وگرنه بعدجاری شدن خطبه عقدشرعی وقانونی زنوشوهرین

کاش بخاطر یک سری رسومات 

خوشبختی رو از کسی نگیریم😭😭

براى خودت همه چيز باش❤️
خب دیگه وقتی اون حدود تو عقد حفظ بشه جدایی هم اتفاقی بیفت اسمش از شناسنامه حذف میشه 

بله درسته🌿❤️

این احتیاطات برای کسایی که سنتی ازدواج کردن واقعا واجبه خانوم جان 

توی ایران تاکید بر دختر موندنه

براى خودت همه چيز باش❤️

رابطه نداشتن تو عقد همش بخاطر حفظ بکارت نیس، من خودم تو عقدم و دوس ندارم رابطه داشته باشم اگرم یروزی خدای نکرده کارم به جدایی رسید خودمو مثل مجردا نمیدونم چون همه کار کردی غیر اصلیه ولی دلیلم حفظ بکارت نیس بخاطر اینه که مرد تو این دوران هنوز مسئولیت اصلی تشکیل زندگی رو نداره، یه دوران سرگردانی آیه که آدم اگه یه وقت حامله شد کوفتش میشه، دوس دارم برا بچه دار شدنم تو خونه خودم باشم نه اگه اتفاقی افتاد ترس و هول برندارم چرا حامله شدم بجای اینکه خوشحال بشم(همینطور که خیلیا تو همین سایت هستن همش تو شک و ترسن که حامله آن یا نه) و اینکه اگه رابطه کامل باشه مرد دیگه خیالش راحت میشه عجله ای برا عروسی و تشکیل زندگی نداره بنظر من

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
بله درسته🌿❤️ این احتیاطات برای کسایی که سنتی ازدواج کردن واقعا واجبه خانوم جان  توی ایران تا ...

خوب یا بد قوانین کشور ما اینجوری تنظیم شده 

تو همین سایت خیلی مشکلات دیدیم بابت این موضوع 

چه نامزدی و چه عقد دوران شناخته و رابطه جنسی برای بعد از عروسی و زیر یک سقف مشترک رفتن هست تا اگه مش ...

شما حاضر هستید با کسی که قبلا عقد کرده جدا شده ازدواج کنید؟

یا اگه متاهل باشید 

میتونید دخترتونو بدید 

نظرتون برام مهمه

چون بدجور گیرم

شما چیکار بقیه داری عزیز دلم من عقد بودم رابطه نداشتم چون دوران شناخت بود و احتمال جدایی بود اتفاق ...

من کاری ندارم فقط نظر دوستان رو پرسیدم🌿

براى خودت همه چيز باش❤️
رابطه نداشتن تو عقد همش بخاطر حفظ بکارت نیس، من خودم تو عقدم و دوس ندارم رابطه داشته باشم اگرم یروزی ...

بله کاملا و به جا فکر میکنید ❤️🌿

شرایط ادم ها و زندگی هاشون با هم فرق داره واقعا

براى خودت همه چيز باش❤️
شما حاضر هستید با کسی که قبلا عقد کرده جدا شده ازدواج کنید؟ یا اگه متاهل باشید  میتونید دخترت ...

نه اصلا. اون باید با یکی که مثل خودش یه بار جدا شده ازدواج کنه. چرا باید با کسی که یه بار یه نفر ازش جدا شده به هر دلیلی ازدواج کرد درحالیکه شما تجربه اولتون هست. ما تو کل فامیلمون همچین موردی رو نداریم و در کل همچین وصلتی رو بد میدونیم و واقعا هم عاقلانه نیست. 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.