2777
2789
عنوان

عقد و جدايى؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 54 پست

خب چرا یه مدت عقد بمونن زودتر عروسی بگیرن برن.

عقد برای شناخت بیشتره

الان یه عده میان میگن خب قبلش با هم دوست باشن به شناخت برسن. والا تو دوستی کسی به شناخت لازم و کافی نمیرسه. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
دقیییقا ما زیاد کنارهمیم ولی تاااعروسی نکنم رابطه تعطیله مگه دیونم دوستم بانامزدش مشکل داشت توفکر ...

افرين به شما😍

كلا از خانمايي مثل شما ك انقدر محكم و باهوش هستن خوشم مياد

ميفهمين چطوري زندگي كنين عاليه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوران عقد بيشتر براي شناخت هم طولاني ميشه ك اگه خداي نكرده راضي نبودن تمومش كنن نه براي رابطه جنسي ...

بنظر من بهم چسبیدن اصلا تعبیر درستی نیست 

پس نقش نامزدی چیه ؟! 

اون شناختی که شما میگی 

اسمش نامزدیه که اگه نخواستن جدا شن بدون اینکه اسمی بره تو شناسنامه یا طلاقی اتفاق بیفته  

و اسم طلاق و جدایی تو شناسنامه ها نباشه

براى خودت همه چيز باش❤️
بنظر من بهم چسبیدن اصلا تعبیر درستی نیست  پس نقش نامزدی چیه ؟!  اون شناختی که شما م ...

خب دیگه وقتی اون حدود تو عقد حفظ بشه جدایی هم اتفاقی بیفت اسمش از شناسنامه حذف میشه 

عزیزم عقد اگه کوتاه باشه بهتره خیلی طول بکشه سه ماهه بیشترنشه

عقدبیشتربرای اشنایی وبعد  زمان برای جورکردن جهاز عروس و خونه وخرید اینجورچیزاس ولیعقدچیزمزخرفیه به نظرم عروس خواهرشوهرم اصلا عقدنبود زود بذاش عقد وعروسی گرفتن ماشالله بعد ده سال عشقشون انترخانم واقا تازه است 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
افرين به شما😍 كلا از خانمايي مثل شما ك انقدر محكم و باهوش هستن خوشم مياد ميفهمين چطوري زندگي كنين ...

قررربووونت

دیگه انقد زندگیای هزار رنگ دیدم که ترجیح میدم احتیاط کنم

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
بنظر من بهم چسبیدن اصلا تعبیر درستی نیست  پس نقش نامزدی چیه ؟!  اون شناختی که شما م ...

نامزدي ١ ماهه ٢ ماهه هيچكس قرارنيست اون يكيو بشناسه 

اتفاقا توو عقده كه از تمام جزئيات شخصيت هم با خبر ميشن

شما اينجوري دوست نداري ميتوني طبق عقايد خودتون رفتار كنين

ولي اصلا بقيه رو ك تفكراتشون با شما يكي نيست رو زير سوال نبرين

كار درستو اونا ميكنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گفتن چه قدر هرزه ای

کلی تخریبم کردن

دوسال کلنجار رفتم با خودم

ولی نتونستم بپذیرم 

طرف فامیل دورش بود  

ترسیدم چش تو چش شن

زندگیم خراب شه

هر روز هنوزم تردید دارم

نمیدونم کارم درست بود یا نه   

چه نامزدی و چه عقد دوران شناخته و رابطه جنسی برای بعد از عروسی و زیر یک سقف مشترک رفتن هست تا اگه مشکلی بین طرفین باشه دیگه طرفین از لحاظ عاطفی و اجتماعی ضربه نبینن

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

دخترعموم عقدبودشب حنابندون دومادداشته ریسه هارومیبسته برق گرفتش مرد.تاده سال بعدهرچی براش خاستگارمیومدردمیکرد.ی شب قسمش دادم گف همون روزدومادبهم گف ماک فرداحجله مونه باهم رابطه برقرارکردیم الان ازترس بابام نمیتونم بگم.توسیستان وبلوچستان بکارت خیلی مهمه

نامزدي ١ ماهه ٢ ماهه هيچكس قرارنيست اون يكيو بشناسه  اتفاقا توو عقده كه از تمام جزئيات شخصيت ه ...

من کسی رو زیر سوال نبردم فقط گفتم به هم چسبیدن تعبیر درستی نیست 

من با عقیده کسی موافق نباشم اونو زیر سوال نمیبرم 

ولی شما هم نگو اونا کار درست رو میکنن 

چون اینجا کسی مشخص نمیکنه کی کارش درسته کی غلط

براى خودت همه چيز باش❤️