همون تاپیکی ک مگف داداشم دستور میده برا زنداداشم فلان کنم بسار کنم قصد دخالت ندارم اما همه کاربرا راس میگن اگ زنداداشت بخاد داداشت جم کنع میتونع خودش نمیخاد دیدم ک میگم خوشی زده زیر دلش ابجی من خاهر من بخای ادامه بدی وضعت شبی من میشه حس میکنن اگه نکنی وظیفتو انجام ندادی برات قیافه میگیرن زنداداش من تو عقد یه ادم ...مث زنداداش ت بود بخدا فصدم توهبن نیس فقط میگم درست کن خودتو ب هیش کدومشون محل نده الان حامله شده انگار میخاد طلا ب دنیا بیاره انقد ذوق داشتم تاحالا عمه نشدع بودم!گف زنم حامله شد میای ۹ ماه خونمون کارامون انجام میدی نمیدونم فلان میکنی بسار میکنی منه احمق با این سن گفتم باشع!از بس ذوق داشتم حالا یه اسم پیشنهاد بکنی همچیییین قیافه میگیره انگار من حاملش کردم خونه تکونیو من کردم لباساش چند وفت من میشستم رفتیم مسافرت یه کوله پشتی چند کیلوییو من بلندکردم ک خانوم حاملست! بخدا نمیدونم این چرا اینجوری شده انگار از دماغ فیل افتاده اخلاقش گه بود گه تر شده الان حدودا ۴ ماهشه نزدیک ۲ ونیم ماه تحمل کردم همشم خونه ماس شوهرش رفته سرکار کدوم جهنم دره ای گرفتم باهاش دوا کردم برگشته میگه که تو این چن ماه شماها منو فلان کردین بسارررر کردین اخرشم باز پرو پرو اومده میره یه خرید یه ابمیوه و یه کیلو میوه میخره یکی باید براش بیاره اونم مامان من که خریدای خودشو من میارم!
یع شب دعوا کرده بود با اون یکی داداشم😕😕😕رفت بود خونش مامانم رفته التماس ک تروخداااا بیا میترسیو ایناااا از بس ک سادس منو فرساد رفم نشستم شرو کرد ب تیکه گفتم خفع میشی یا برم گف برو گمشو از خونم نمیدونم کصافت عوضی فلااااان گفتم گه نخور پول رهن خونتون پول بابای منه شوهرت عرضه داشت پول دستی هی نمیگرفت اخرشم پس نمیده قهر کرد چن روز رف خونه ننش گفیم از شرش راحت شدیم باز اومده خونه ما شام و صبونه و خاب حتی تشک پتوشو جم نمیکنه عین خر لج میگنه تفاله چاییو میریره تو سینک حالمو از هرچی زن حاملس داره بهم میزنه
چه عروس چه خواهرشوهر و.. باید همیشه یه حریمی تو روابطشون باشه اگه هرکدوم بیش از حد خدمات بده ومحبت کنه همیشه یه حرف و ناراحتی پیش میاد
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
وای واقعا از داداشت بیشتر بدم اومد تو خواهرشی نوکر زنش که نیستی !!!
منم حالم ازشون بهم میخوره مخصوصا اون یکی داداشم چن ماه بیشر نیس زن اورده از حسودی دارع نابود میشه میترکه ک مامانم داره ب اون یکی عروسش توجه میکنه کم مونده سقط کنع😂😂😂این یکی زنداداشمم فکنم حاملس اینو بشنوه دیگه حتما سقط میگنه