2777
2789
به خدا  طول سال هر شب آبگوشت دارن بعضی وقتا هم هم ظهر هم شب

چرا . 🙄دختر ندارن تو خونه ؟ که غذای دیگه بپزه . من متنفرم از غذای تکراری . شده نون گوجه بخورم اما تکراری نمیخودم 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چگونه؟

اگ آرد گندم تو خونه داری یه دقیقه خمیر درست کن تابه رو چرب کن خمیر بازیکن داخل تابه

موادش پیاز و سیب زمینی و فلفل و چردوس داری پخش کن روش البته تفت داده درش نزار سو کم نیم ساعته امادس

😂😂😂دستگاه باد ساز راه انداختن

اینا بدنشون عادت کرده 

چند ماه پشت سره هم همینه منوشون

با ما سازگار نیست

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
واااا😐😐😐 غذاهای دیگه چی؟ 

هیچ

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عههه...من خودم اهلش نیستم چون اثاث کشی داشتیم واسم راحت بود...بیفتک هم خوبه

اون چیه☹

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
چرا . 🙄دختر ندارن تو خونه ؟ که غذای دیگه بپزه . من متنفرم از غذای تکراری . شده نون گوجه بخورم اما ت ...

نه 

دوتا پسر مجردو پدر ومادرشون 

عین خیالشون نیست

شوهر من دوست داره قشنگ تیلیت میکنه یه سوپ خوری من بچه ها هم عاشقشیم🤠😍

اینم مخوره ظهری عقلش هنگ کرده بود فک کرده بود گذاشتم خالی بخوره تا برگشتم دیدم هووووووف کشیده😹😹😹

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍
هیچ

بیخیال! 

مادرشوهرت چ حوصله داره صب کی پا میشه قورمه سبزی بار میذاره😐🤔

خوبه پدرشوهرت هیچی نمیگه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون