2777
2789
الویه  ماکارونی  دمی گوجه  و عشق من ابدو خیار    

منم ابدوغ خیاردوس دارم شوهرم مقاومت نشون میده😒امروز گذاشتم جلوش کشید سرش خالی خالی😲مگ ناهار چی داریم گفتم الان دگ تخم مرغ و پنیر😹😹😹

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍
مگه میشه 😑😑😑

به خدا 

طول سال هر شب آبگوشت دارن

بعضی وقتا هم هم ظهر هم شب

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هنو ناهار نخوردیم

دمپخت داریم

دوپیازه آلو خوبه، کشک بادمجون، کتلت مرغ،شینسل

سوسیس بندری،

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
خخخخ خب بیاین خونتون

نمیشه ۱۷ ساعت راهه 

ما شهر غریبیم 

خونه اجاره کردیم 

۲۹ خالی میشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
وا چرا منو رو تغيير نميدين؟

همیشه همینه 

ناهار تا گوشت گوسفند دارن 

قورمه سبزی 

تموم بشه 

پلو و مرغ آبکی

و همیشه شام آبگوشت

نان پنیر سبزی خوردن و گوجه نمیدونم چرا و لی لذتش واسم از بهترین غذاها بیشتره

نون پنیر و خیار و سبزی هم خیلیی خوشمزست😋

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
به خدا  طول سال هر شب آبگوشت دارن بعضی وقتا هم هم ظهر هم شب

😂😂😂دستگاه باد ساز راه انداختن

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
به خدا  طول سال هر شب آبگوشت دارن بعضی وقتا هم هم ظهر هم شب

واااا😐😐😐

غذاهای دیگه چی؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
منم ابدوغ خیاردوس دارم شوهرم مقاومت نشون میده😒امروز گذاشتم جلوش کشید سرش خالی خالی😲مگ ناهار چی دار ...

شوهر من دوست داره قشنگ تیلیت میکنه یه سوپ خوری

من بچه ها هم عاشقشیم🤠😍

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹