2777
2789
عنوان

عشقم رفت

367 بازدید | 20 پست

دوست پسرم رفت😔

ما همو خیلی خیلی خیلی زیاد دوس داریم،اشتباه هردومون بود.هم اون ی اشتباهی کرد هم من حرفای خیلی بدی بش زدم.ما قصدمون جدی بود ینی مطمعنم همینجا تموم نمیشه.بگید چیکار کنم زودتر برگرده؟

من دیوونه میشم...چن تا پیامم بش دادم و گفتم نرو و فلان..یک سال و دو سه ماهه ک باهمیم..امروز صبح هم تموم شد

۹ روز دگ هم واسه ۲۰ روز میره ی شهر دگ سرکار.ینی منو نمیبینه و میره؟؟

چیکار کنم بگین توروخدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ قسمت هم باشین درست میشه.منم عشقم رفت ولی روز عیدسال دیدم ب گوشیم ی شماره زنگ میزنه و ناشناسه تواین مدت همش منتظربودم ولی راهی نداشتم ببینمشو زنگ بزنم و بعضی وقتا از دوستش حالشو میپرسدم.ب دوستش گفتم این شماره مال.. گفت احتمالا.و دوباره ک زنگ زد ج دادم انگاردنیارو بهم دادن موقع تحویل سال بود و اولین نفرب من زنگ زدو دوباره اشتی و الان زیر ی سقفیم.ان شاالله شماهم اگه واقعا عاشق هم باشین نمیتونین ازهم دور بمونین

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
من خودم یه یبار پیام دادم گفتم عشقم ما روزای خیلی قشنگی باهم داشتیم.. کلی همو دوس داشتیم.. اونهمه با ...

منم گفتم،گفتم دلم واس خاطره هامون،روزای قشنگمون تنگ میشه.من نمیتونم و اینا..ولی اصلا هیچ جوابی نداده از صبح

مگه کجا رفته بوده که اینجوری عصبانی شدی؟

شب بود.خواب بود‌.دخترعمه و بچه ی دختر عمش و پسرعمش میرن دنبالش.اونم جبور میشه بره.ولی ب من نگفت ک مثلا ناراحت نشم.ولی بدتر شد