هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 عنوان دهنم سرویس شد 😂 329 بازدید | 21 پست از وقتی اومدم تو سایت اعلان هارو پاک نکرده بودم الان رفتم پاک کنم اصلا یه وضعی بود😑نزدیک ۱۰۰۰صفحه بود دستم درد گرفت 😑😑اکثرش هم لایک بود الان دارم اونایی که میگن لایک نکنید و درک میکنم😂 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤ 1399/03/16 | 17:28 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar71 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 14770 چه كارش داري كه پاك كني ؟! بذار باشه گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
چیز_برگر۷۹ عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 8302 برا من ۱۰۰۰ صفحه اس دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
اژدهاخارجمیشود عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 1628 این خوبه من حس شیشمم خوبه الان نزدیک صد نفرو جواب دادم که شد پر بازدید ترین اون که نوشته حس شیشم خفن
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 این خوبه من حس شیشمم خوبه الان نزدیک صد نفرو جواب دادم که شد پر بازدید ترین اون که نوشته حس شیشم خفن نیومده واسم آره منم حس ششم دارم پدرم در اومد شانس اوردم وسط راه تامیک ترکید جواب هم ندی...چی بگه آدم کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 این وضعیت اعلان من مال من ۲۰۰ تا کممتره😁 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 این وضعیت اعلان من آره دقیقا همچین وضعی بود دو نفریم احتمالا یه سیاش هم اون یکی پاک کرده الان رفتم یه چیزی دور ور ۱۰۳۰ تا بود همین حدودا کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 این وضعیت اعلان من البته شما از سال ۹۵ تا الان اصلا پاک نکردی فکر کنم کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
جاریتونم عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 7676 من ۱۵۱۰صفحه اس ❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃 مادرم همیشه میگفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️👨👩👧❤️ خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
Mahsa106 عضویت: 1395/02/29 تعداد پست: 31083 البته شما از سال ۹۵ تا الان اصلا پاک نکردی فکر کنم خیلیییی کم پاک کردم، شاید دو سه بار اونم در حد چند صفحه 🖤
دخترم_پسرم عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1121 من تازه واردم اعلانات کجاست؟؟ خدایا به همه آرامش و سلامتی بده
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 من تازه واردم اعلانات کجاست؟؟ اون بالای بالا اون یارو زنگه کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤