2777
2789
عنوان

عصبی و بی حوصله

557 بازدید | 21 پست

من ادم ارومی نیستم ولی حدود دوماهی هست خیلی عصبی و بی حوصله ام سریع نسبت به رفتار شوهرم واکنش نشون میدم حوصله گوش دادن به حرفهاشو ندارم البته اونم ادم گیر و تقریبا پیله ایه ادمی نیست که زندگی رو راحت بگیره

خستم همش کسلم بی حوصله ام و بدتر عصبی میخوام برم پیش روانپزشک و دارو استفاده کنم ولی میترسم به داروهای اعصاب معتاد بشم ولی خسته شدم از این وضعیتم ابن دوماه بارها باهم دعوامون شده بچ هام گناه دارن اصلا حوصله ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارهای خونمو زورکی انجام میدم بدتر از همه اینکه اصل حوصله شوهرمو ندارم حرفاش بهم برمیخوره قهر میکنم و البته که اونم ادم ارومی نیست و همه چیز میریزه به هم

همیشه توی ازمایشاتم متمایل با کم خونی بودم ولی هیچ وقت اینجوری به هم نمیریختم شدید نبوده کم خونیم

منم اینطوری شدم فقرآهن وزینک داری حتما...پریناتال بخور عالیه اگرهم مشکلی نداشته باشی ضرر نداره خوردنش🌼🎀

عزیزم اول از همه آزمایش بده  کم خونی تیروئید اینا زمینه یازن بعدم حتما ی دلخوری یا پیش زمینه ...

پیش زمینه دارم ولی باهم حرف زدیم حل شده ولی من کلا بی اعصاب و حوصله شده ام