2777
2789
عنوان

ویار بارداری

218 بازدید | 26 پست

لعنت به ویار بارداری ک تموم لذتشو ازم میگیره ،بچه ها من بارداری قبلیم روزی هفتاد بار میوردم بالا 😢اصلا معدم هیچی تحویل نمیگرفت فقط بیمارستان و سرم یک ماه کامل ای وضعیتمه ،،امروز وارد هفت هفته شدم ویارا داره کم کم خودشو نشون میده از دیروز تا الان ،چیکار کنم نیاد سراغم راهی هم هست؟یا باید تحملش کنم به خاطر همین ویارا ک سر بارداری قبلیم داشتم هیچ کی بهم نگفت مبارکه همه گفتن هه چقدر بی آر و دردی تو دیگه بچه برا چیت بود ب خاطر ای حرفاشون میخوام با ویار ای بارداریم بجنگم کمکم کنید تو رو خدا اگه راهی بلدین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چیزایی بخور ک کمک کننده س

آلو خورشتی 

آلبالو خشکه 

شربت لیموترش تازه 

پوست لیتو ترش رو بو کن

چای کم رنگ با یکم زنجبیل 

بادام درختی برشته 

پسته برشته نمکی 

هر بار یکم بخور 

کار نکن و استراحت باش و توی هوای خنک باش

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

بارداری ها شبیه هم نیستن نگران نباش عزیزم

ممکنه کم باشه و زود تموم شه به خودت تلقین نکن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اگه بارداری قبلیت اینقدر شدید بوده یکناه بستری بودی،فقط بانظردکترت این بارداریت رو مدیریت کن،ایشالا ...

اره بارداری قبلیم زیر نظر دکتر داخلی بودم دکتر زنان نتونست کاری برام کنه اون بهم گفت افسردگی شدید بارداری گرفتی قرص افسردگی بهم دا با اولین قرصش غذا خوردم 

واي منم بدتر از تو بودم، من هيچي نميتونستم بخورم، سرم هم ميزدم تا دو ساعت خوب بودم بعد كه اثرش ميرفت دوباره همون حالتام بر ميگشت، من فقط قرص دميترون ( اندانسترون)اونم خارجيش باهام سازگار بود و خوبم كرد، همين