2777
2789
عنوان

دیگه بریدم...🥺

431 بازدید | 22 پست

دیگه رد دادم انگار سر پناه ندارم هیچ جا جایی ندارم عقد کرده ام نه مامان خودم باهام میسازه و وقتی میرم خونش همش دعوا و اعصاب خوردی نه میتونم زیاد خونه مادرشوهرم اینا بمونم بین زمین و هوا معلقم تا یه سال دیگه هم شرایط عروسی گرفتن نداریم خیلی سختمه خییییلی برام دعا کنید راحت شم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مامانت چرا اینجوری میکنه اونجا خونه خودته خب😞

بابام فوت کرده...زیاد خوشش نمیاد از من محبتی هم بهم نکرده و نمیکنه ...اصلا زندگیه من و خوشبختیم خیلی براش مهم نیست...

واقعا سخته

خوب درک میکنم چی میگی اون روزارو منم کشیدم

مامانم طوری باهام رفتار میکرد انگار دشمنش بودم 

بعد عروسی رفتارش عوض شد هرچند یک لحظه از اون روزا رو فراموش نکردم

کاش میتونستین زودتر عروسی بگیرین ، یک سال دیگه برای نامزدی خیلی زیاده

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
بابام فوت کرده...زیاد خوشش نمیاد از من محبتی هم بهم نکرده و نمیکنه ...اصلا زندگیه من و خوشبختیم خیلی ...

وایییی الهییییی این دیگه چجور مادریه😥

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
شوهرمم نمیتونه درس داره ...نمیتونیم تا سالی دیگه 😭

منم با مامانم داعم دعوامونه دیروز سه تا قرص خوردم ک اروم شم چون با داداشم دعوام میشه هوای اونو داره ...فقط رو خودت نزار حرفیم نزن ک دعوا شه من سال دیگه عروسی میکنم

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
 واقعا سخته خوب درک میکنم چی میگی اون روزارو منم کشیدم مامانم طوری باهام رفتار میکرد انگار دش ...

عزیزم خیلی سختمه مامان منم متدسفانه خی خودشو مقایسه میکنه تا من دوتا تیکه طلا خریدم وام گرفت طلا خرید اما کوچیک ترین محبتی به من نمیکنه همش مقایسه مقایسه...خوشبحال هر کسی که خانوادش مثل کوه پشتشن 

منم با مامانم داعم دعوامونه دیروز سه تا قرص خوردم ک اروم شم چون با داداشم دعوام میشه هوای اونو داره ...

بخدا من دعوا رو هم به جون میخرم بدبختیم اینه وقتی شوهرم میبینه اینجوره منو به زور میاره خونه خودشون منم خونه اونا خیلی بیشتر سختمه هی میخوام نرم و همین باعث بحث بین خودمو شوهرمم میشه با اینکه شوهرم تنها ادم تو زندگیمه که واقعا هوامو داره...