2777
2789
چقدر خریدی عزیزم؟؟

من ۲ سال پیش گرفتم ۱۵ تومن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای جهیزیه خریدی؟؟؟ناهار خوریش هم خریدی؟؟بنظرت اولیه بهتره یا دومی؟؟واقعا گیر کردم تو دو راهی

بله با ناهار خوری

من خودم اولی رو دوست دارم بزار عکسشو بدم ببین 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

خودمم ببشتر نظرم رو این مدله فکر میکنم مدل دومی زیاد سنگین و شلوغه...

آره هر چی ساده تر بهتر 

دومی بنظرم مدلش بهتره من خودم مبلایی ک طرح صندلی دارن دوس ندارم رنگشون هم بنظرم یه رنگ صورتی خیلی مل ...

شوهرمم دومی رو دوست داره اره صورتی هم خشگله بعد راحتی هامم طوسی بگیرم و با فرشام دکورم طوسی صورتی بشه

شوهرمم دومی رو دوست داره اره صورتی هم خشگله بعد راحتی هامم طوسی بگیرم و با فرشام دکورم طوسی صورتی بش ...

اره قشنگ میشه مثلا مبلای چستر طوسی تیره بگیر فرشاتم طوسی و کرم باشه میتونی کوسن صورتی همرنگ مبلای سلطنتیت بگیری واسه چسترا ک همه باهم ست باشن

اره قشنگ میشه مثلا مبلای چستر طوسی تیره بگیر فرشاتم طوسی و کرم باشه میتونی کوسن صورتی همرنگ مبلای سل ...

ولی خودم سلطنتیه خلوت تر دوست دارم اینا خشگلن ولی انگار زیادی شلوغن