2777
2789

بعضیا مهره مار دارن؟؟بعضی تاپیکارو میخونم طرف قیدع پدر مادر میزنه میاد خاستگاری .ساالهایه طولانی به پایه دختر میمونه.اونوقت من عشقه من یه راهیی برا فرار بود با بهانه هایه زیبا😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا برعکسه کسیو ک میخایی واسش یه مورد معمولی هستی! واس کسیکه نمیخایی یمورد از آسمون افتاده ک نمونش نیس! بطور غریزی از کسیکه بهش کشش نداری دور میشی و اون شیفته صذ البته ک مهر کسی به دل افتادن دست خود آدم نیس اما رفتار و تلاش آدمی بی تاثیر نمیتونه باشه بعصیا هم اینقد نقشه و برنامه میریزن طرفو عاشق میکنن

واقعا کار خاصی نکردم ولی دوست سابقم ۶ ساله منتظرمه طفلی و ازدواج نکرده☹😊 عاشق میشن خب

میسره واست برو باهاش شاید توام عاشقش شدی شرایط ازدواج داشت ازدواج کن همچین آدمایی دیگه پیدا نمیشن

میسره واست برو باهاش شاید توام عاشقش شدی شرایط ازدواج داشت ازدواج کن همچین آدمایی دیگه پیدا نمیشن

منم دوستش دارم میخوام جدابشم از همسرم باهاش ازدواج کنم 😊

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
منم دوستش دارم میخوام جدابشم از همسرم باهاش ازدواج کنم 😊

😅😅😅تا این حد نگفتم ک

من چند سال پیش دوران دبیرستانم یه آقایی عاشقم شد دو سه سال بزرگتر بود 5 سال اومد دنبالم حسی بهش نداشتم مامانش اینا زن گرفتن از وقتی ازدواج کرد شد یه آدم دیگه شد یه آدم دختر باز و هرزه! و مدام با زن‌ش دعوا طوریکه دعواهاشون دیگه معروف شده بود آخرش با یه بچه جدا شدن یکی از اطرافیانش میگه تو بهش رد دادی اونجور شد بد شد دیگه جنس مخالف واسش مهم نبود هروقت خبری ازش می‌شنوم ناراحت میشم و خودمو مقصر می دونم

😅😅😅تا این حد نگفتم ک من چند سال پیش دوران دبیرستانم یه آقایی عاشقم شد دو سه سال بزرگتر بود 5 سال ...

عزیزم اخه مشکل دارم با همسرم کلا میخام جدا بشم ازش حتی اگه عشق سابقم نبود🤭 آره اونم ۶ ساله به پام نشسته بخاطر من ازدواج نکرده.

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄