2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

148 بازدید | 3 پست

این پست رو میزارم واسه اونایی که مشکلاتشون ممکنه شبیه من بوده باشه...تا بدونن مثبت هم میشه نتیجه باشه....

من دیروز گفتم شوهرم بوسم نمیکنه و یه چندماهی هست که کاری بهم نداره و هرچی محبت میکنم حتی نگاهم هم نمیکنه و میخوام گوشیش رو هک کنم ...اینجا هم بیشتریها گفتن اره روی شوهرت حساس باش و حتما زیر سرش بلند شده

اما چند نفر چنتا چیز گفتن که باعث شد من زیاد منفی فکر نکنم...و احتمال مثبت هم بدم... و همین باعث همه چی عوض بشه

1.به خاطر کرونا شوهرت مشغله فکریش زیاده، کارش رو ممکنه از دست بده و انقدر فکرش آشفته هست که نمیتونه بیاد سمتت

2.شاید وقتی میاد خونه دهنش حس میکنه بو میده...و خسته هست و میخواد زود بخوابه

3.وقتی یه مردی بار مسئولیتش زیاد باشه و همش نگران خرج خانوادش باشه دیگه حوصله نداره

4.خسته هست چون از صبح تا ده یازده بیرون بوده...فقط میتونه یه دوش بگیره و بخوابه ازش انتظار زیادی داری

5.حتما اون بچه نمیخواد و تو میخوای و میترسه بچه دار شید...چون هنوز بهت اعتماد نداره و میترسه گولش بزنی...

همینا باعث شد من دیشب ناراحت نباشم... و فکر مثبت بچه ها رو قبول کنم....

بعد وقتی دیشب بوسم نکرد، صبح با فکرهای مثبتی که دیشب اومد جلو چشمم، گفتم نکنه دهنت بو میداده...هیچی حواب نداد

موقعی که میخواست بره از خونه بیرون...مسواک زد و گفت بیا بوست کنم...

ولی ممکن بود به جای اینکه بگم دهنت بو میده...گفته بودم نکنه دوست دختر داری...یا نکنه زیر سرت بلند شده...یا برم گوشیشو هک کنم و بیوفتم توی یه سیکل باطل...

هرچند هنوزم ممکنه شوهرم در گردش روزگار یکی از موارد بالا رو انجام بده یا من فکر منفی کنم دربارش...

اما این فکر مثبت دیشب و امروز صبح منو اروم و قشنگ کرد...بقیشم بماند برای روزهای بعد

خدایا شکرت بابت آدمهایی خوبی که مثل یه راهنما میان سره راهه ادم...

آفرین عزیزم شک بدترین اتفاق تو زندگیه مشترکه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین عزیزم شک بدترین اتفاق تو زندگیه مشترکه

ممنونم از خدا و عمه شما دوستای خوبی که واقعا فکره مثبت هم گذاشتین تو سرم...واقعا تو این مدت فقط فکرم منفی بود میخواستم ماشین بگیرم برم دنبالش...ولی دیروز تصویری هم حرف زدیم دیدم بنده خدا تو گرما و افتاب سره کاره