2777
2789
عنوان

مامانا کمک

90 بازدید | 21 پست

خیلی استرس دارم دخترم ۸ ماهو ۱ هفتشه از دیروزه سرش داغه ولی هرچی تب سنج میزارم ۳۵.۳۶ بیشتر نشون نمیده دیروز ظهر هم یکبار ببخشید اسهال شد استامینوفن هم هر ۸ساعت دادم ولی بازم سرش داغه الان بالاسرش نشستم نمیدونم چیکار کنم

همه دنیا باتمام خوبی ها و بدی هاش فدای تک تک نفسای یدونه دخترم

شاید داره دندون در میاره

بی خودی استرس نداشته باش بچه همینه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی داغه سرش آخه

مهم‌اون تب سنجه که نرماله. اگه قراره تب کنه صبر کن‌متوجه بشی تا ببریش دکتر. بهش استا نده ببین‌ تب سنج تب نشون میده یا نه سرش داغ باشه که فقط تب نیست

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna
مهم‌اون تب سنجه که نرماله. اگه قراره تب کنه صبر کن‌متوجه بشی تا ببریش دکتر. بهش استا نده ببین‌ تب سن ...

از کجا بدونم تب سنجم درست کار میکنه؟

منم‌چون‌چنین وسواسی داشتم دوتا تب سنج داشتم یکی دیجیتالی یکی جیوه ایی هر دوتا رو میذاشتم😶

خیلی ممنون از راهنماییت

تب سنج و واسه خودت تست کن تب با داغی بدن قالل تشخیص هست اگر فک میکنی تب داره پاشویه کن.بچه ای ک تب ...

به نظرم سرش و پیشونیش داغه ولی تب سنج تبو نشون نمیده یکم بیحال بود از دیروز الان خوابیده بیدارش کنم پاشوره کنم یا وایسم بیدار شه؟؟؟