2777
2789
عنوان

بحث باشوهرم

433 بازدید | 34 پست

سلام خیلی ناراحتم.امروزباخانواده همسرم رفته بودم بیرون‌.پسرم دستش خوردبه سیخ کباب سوخت.گشنشم بود.همسرم بغلش کرده بودداش کباب هاروبادمیزد.منم رفتم پسرموبیارم شام اونوبدم یه دفه شوهرم باصدای بلندگفت بروبشین اینجوری لوس میشه.منم آروم کفتم چرادادمیزنی.دوباره صداشوبلندترکردگفت بروشین سرجات .دوماداشونم اونجابودن.خیلی جوگیرشده

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

خیلی بده میفهمم 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراربودفرداباهم بریم شمال که کنسل کردم گفتم فردا باهات ننیام.توجمع خیلی جوگیرمیشه.چیکارش کنم.حتی باپسرمم وقتی جوگیرمیشه رفتاردرستی نداره.بنظرتون چطورمدیریت کنم

خیلی بده میفهمم 

واقعاهیچی نگفتم بهش.بعدشم هی میگفت بیابریم بچرخیم.بیابریم دوربزنیم ولی فقط دوسداشتم هرچی ازدهنم میاد بارش کنم.

قراربودفرداباهم بریم شمال که کنسل کردم گفتم فردا باهات ننیام.توجمع خیلی جوگیرمیشه.چیکارش کنم.حتی باپ ...

خوب کردی درست گردش خودت هم کنسل شد اما حواسش جم میشه منم شوهرم اینجوری بود الان دیکه نه 

اینحوری میشه ادم با خانواده شوهر جایی نمیره فقط چون تا ننه باجیشون میبینن خودشون نشون بدن یه سرسنگین ...

پیش خانواده خودمم گاهی اینطوری میشه.کلاانگارمیخواد اینجوری خودشونشون بده‌.توخونه ولی اینجوری نیستا.منم ازاین رفتاربقدری بدم میاد که نگو.خسته شدم دیگه

خوب کردی درست گردش خودت هم کنسل شد اما حواسش جم میشه منم شوهرم اینجوری بود الان دیکه نه 

گردش بخوره توسرش.بخداخوش و خرم بودیم‌.یه دفه جوگیرمیشه.

واقعاهیچی نگفتم بهش.بعدشم هی میگفت بیابریم بچرخیم.بیابریم دوربزنیم ولی فقط دوسداشتم هرچی ازدهنم میاد ...

بگو بهش عزیزم 

بگو خوشم نمیاد واسه خودنمایی جوگیر میشی شخصیتمو اون لحطه از بین میبره دوست دارم بعدش خفه ات کنم

ببخشید خودمو جات گذاشتم  و گرنه کی باشم ک به همسرت توهین کنم

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !