2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خودم یه خط میگیرم... اخه به دوستم گفتم یه خط میخام بگیرم شوهرمو امتحان کنم.... گفت بزار ببینم دوس ...

اصلاااااا پای دوستتو باز نکن به حریم خصوصیتون این کارا بعضی وقتا آخر و عاقبت خوبی نداره 😑😑

اگرم انجام میدی حداقل خودت انجام بده 

منتظر تاپیک(شوهرم بهم خیانت کرد اونم با رفیق مطلقم)اسی باشید

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
ببخشید استارتر شمایک عدد منگول هستی چون عقل نداری زندگیت بسازی حداقل بچه دارنمیشدی واقعا مریضی حتم ...

آره یه مریض روانی هستم که تشنه محبتم.... اما... بگم بازم... شوهری دارم... وقتی گریه میکنم دلم میگیره... نمیاد... حال منو درک کنه... شوهری دارم پول سونوها رو تو سرم میزنه که چقدر خرجت کردم.... بازم بگم طعنه میزنه.. همون نازا موندی بهتر بود درحالی که خودشم مشکل اسپرم داشت بازم بگم

بخدا میخای شات بفرستم از پیام دوستم؟ 

پس حتی اگه دوستت بهت خیانت نکنه شوهرت چشم و گوشش باز میشه و طعم روابط فرا زناشویی رو مزه میکنه وتنوع طلب میشه

خواهشا حتی خودتم امتحانش نکن

آره یه مریض روانی هستم که تشنه محبتم.... اما... بگم بازم... شوهری دارم... وقتی گریه میکنم دلم میگیره ...

مشاوره# خو این چه کاریه پاشید برید مشاور بعدم بگو تو شکل داری چرا میزنی تو سر من چرا انقدر بی زبونید شماهااا

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
حالا هرکاری کرده دلیل که نمیشه شما بد حرف بزنی خواهر شخصیت خود تو زیر سوال نبر بعدم حاملست جوری باها ...

وا کجای حرفم بدبود خب چون حامله هست دوتاخط بگیره بده دونفر 

این کمک نیست جفا هست وقتی داری می بینی راهی اشتباه سکوت کنی گناه کردی 

بعدم ببین سرکارنباشی بعد بحث کنید 

اخه مگه دیونم ساعت 5 صبح... 

مثل این که...

مشاوره# خو این چه کاریه پاشید برید مشاور بعدم بگو تو شکل داری چرا میزنی تو سر من چرا انقدر بی زبون ...

میگم.... ازش خواهش میکردم صداشو ببینده گفتم تپش قلب گرفتم... فشارم نزدیک 13 بود. دیگه نگرفتم بعدش.... گفتم ساکتشو فشارم میره بالا گفت بدرک بره بالا

میگم.... ازش خواهش میکردم صداشو ببینده گفتم تپش قلب گرفتم... فشارم نزدیک 13 بود. دیگه نگرفتم بعدش... ...

خب یکمم ناز داری   صداشو ببنده ک فشارت نره بالا ؟ 

ببخشید یکم خودت مشکل داری انگار شاید افسردگی بارداری

آره یه مریض روانی هستم که تشنه محبتم.... اما... بگم بازم... شوهری دارم... وقتی گریه میکنم دلم میگیره ...

راهت اشتباه عزیزم بگرد بجای مسخره بازی وبچه بازی راهی پیداکن که شوهرت تونست باشه نه بهش پابدی فکرکنه چه خبره

بعدم هرکس اخلاقی داره کناربیا

حالا رفیقتوبفرستی بامحبت میشه 

میگم.... ازش خواهش میکردم صداشو ببینده گفتم تپش قلب گرفتم... فشارم نزدیک 13 بود. دیگه نگرفتم بعدش... ...

خو الان میخوای امتحانش کنی که چی؟نه واقعا که چی؟

به جا این که بری ببینی چه مرگشه میخوای امتحانش کنی؟😂اسی پاش و خودتو جمع کن برو پیش مشاور اینجوری نمیشه بعدم یه همتی کن یکم استقلال مالی به دست بیار