2777
2789
عنوان

کار در منزل

84 بازدید | 5 پست

بچه ها من دوست دارم کار در منزل انجام بدم ب پولشم نیاز دارم تنها دوست داشتن نیس ..چند جا هم تو این آگهی های کار در منزل پیام دادم پولم هم خواستن سرم کلاه گذاشتن دو بار ..حالا شما جایی سراغ ندارین معتبر باشه کار بده از همین بسته بندید 

سلام.من به هفته رفتم کلاس کیک پزی و بعد شروع کردم درست کردن کیک و رو وضعیت واتساپ می زاشتم

به امه هم سپرده بودم مجانی کیک درست می کنم فقط وسایل از خودتون بیارید .کم کم به خاطر مجانی درست کردن می اوردن برام و من با وسایل بقیه هر روز تمرین می کردم و دستم بهتر و کارم روز به روز قشنگ تر از قبل.و چون هر روز رو وضعیت می زدم سفارش فلانی و اونا هم‌کارام رو می دیدن خود به خود می اومدن طرفم

خدا جونم مرسی که همیشه هوام رو داری شکررررت...لطفا یه دونه صلوات بفرستین ممنون می شم

کم کمکشروع کردم پول گرفتن ولی پنج تکمان کمتر از بقبه ی کیک پزا.و هی این ور اون ور می اومدن برام و هر دونه کیکی که درست می کردم خودش معرف خودم و کارم می شد شیرینی خانگی هم‌مشتری زیاد داره .کافیه قشنگ و خوشکل درست کنی و هی بزاری وضعزت بنویسی سفارش مشتری.انگار بقزه از رو حسودی یا کنجکاوی که شده میان خرید

خدا جونم مرسی که همیشه هوام رو داری شکررررت...لطفا یه دونه صلوات بفرستین ممنون می شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته بندی و اینا فقط خودت رو خسته می کنی و هبچ سودی نداره برات خیلی کم بهت پول می دن.از من می شنوی یه ح فه یاد بگیر بشین تو خونه در آمد داشته باش.