2777
2789
عنوان

با نبودش چه کنم؟

259 بازدید | 16 پست

کلی تاپیک زدم همتون عصبانی شدید چرا انقدر خودمو خار کردم پیشش 

اما واقعا دلتنگشم بدجور

الان که تنهام خونه همش راه میرم یهو مثل بچه ها اشکم میاد 

میمیرد انقدر ناراحت نبودم

که الان دارم زجر میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبودن آدما هم مثل بودنشون عادت میشه برامون

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
نبودن آدما هم مثل بودنشون عادت میشه برامون

دقیقن...یه جا خوندم ادما بعد از ۲۱ روز به شرایط جدید زندگیشون عادت میکنن

واسه همین کمپای ترک اعتیاد ۲۱ روزه..:)

🐨🥀(;JUST A LAZY KOALA BEAR

درکت میکنم من باشوهرم قهرمولی نمیدونم چیشده چرا گاهی دلم براش تنگ میشه با وجود اون همه بیاحترامی و اذیتی که منو کرده 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

اره یه مدت همش دلتنگشی و افسرده ای خیلیم‌طبیعیه

ولی بعدش میبینی یهو فراموشش کردی و عاشق کس دیگه ای شدی....

تاپیک قبلتو خوندم خب منطق حکم میکنه شما جدا از هم باشین چون رابطتون به ضرر دوتاتونه....

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
اره یه مدت همش دلتنگشی و افسرده ای خیلیم‌طبیعیه ولی بعدش میبینی یهو فراموشش کردی و عاشق کس دیگه ای ...

به ضرر دوتا مون؟؟

ینی من در حقش نامردی کردم؟

راستشو بگو لطفا

29  یه سال و خورده ای ولی علاقمون شدید بود  مخصوصا اون

بهش فک نکن میدونم سخته اما همش به این فک کن که تو با زور نمیتونی کسیو نگه داری اگ باهات بمونه هم دلش باهات نیست صبر کن...اگ قسمت باشه خودش میاد جلو تو به اندازه کافی خودتو بش ثابت کردی حرفتو بش زدی..پس اگه بره عذاب وجدان نداری که واسه موندش کاری نکردی ..اونی که عذاب وجدان باید داشته باشه اونه ک دلتو شکونده

🐨🥀(;JUST A LAZY KOALA BEAR
به ضرر دوتا مون؟؟ ینی من در حقش نامردی کردم؟ راستشو بگو لطفا

من هیچ نامردی ندیدم تو بکنی

حقیقت و احساس واقعیتو بیان کردی (اینکه گفتی از دختره میترسم)‌ 

و بنظرم چون پدرتون مخالف بود ، پسره بهش برخورد و رفت

خب الان پافشاری کرد سر اینکه بخواد دوباره بیاد خواستگاری ؟؟ نه  ، چون واقعا قصدش رفتنه و منطق میگه جدا بشین به نفع خودتونه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟