2789

دختر من ی شب تومهمونی زار میزد ک همین الان برام نی نی  بیار🤣🤣🤣

ابروم رفت .ب شوهرم گفتم بیا دست بکارشیم جلو همه 

دخترمن خیلی بهونه میگیره میگه میخوام

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا؟؟؟چطور؟

یکی توی همین نی نی سایت باهام دردودل کرد که بخاطر بچه اولش ک تنها نباشه دومی رو اورد میگفت از خواب وخوراک افتادم تازه بچه اولش حالا نه اسباب بازی ب دومیه میده ن تحویلش میگیره یه جورایی خستش کرده بودن البته باز نظر شخصیته 

ممنونم عزیزم منم پسرم خیلی شیطونه وای لج میکنه وسط خیابون میشینه میگه دستموتوخیابون ول کنیدیکسره ام ...

اره واقعا تنها باشن که خیلی بده.ولی وقتی یاده اون روز زایمانم میفتم میگم مگه اونروز یادم رفت که مردمو زنده شدم😱

از کی تاحالا بچه دوم بچه اولو آروم میکنه؟معیاراتون واسه بچه دار شدن منو کشته 😀

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اره واقعا تنها باشن که خیلی بده.ولی وقتی یاده اون روز زایمانم میفتم میگم مگه اونروز یادم رفت که مردم ...

اره منم😭۱۲ساعت دردداشتم موقع بدنیااومدن پسرمم تب شدیدکردم لرزشدیدواحساس سرماداشتم هم اوردم بالاانگارداشتم‌جون میدادم حالاازاونورم بچه نمیومددکتربادست شکمموفشارمیداددل ورودم‌داشت میریخت بیرون بخیه هامم ک هیچی