2789
عنوان

❣امام زمان❣

220 بازدید | 12 پست

❣بسم الله الرحمن الرحیم❣

خیلی ها هنوز نمیدونن امام زمان کیه ک چکارست( تعجب نکنید واقعیت داره)

نمیدونم وجودشون خبر از چیه؟

تو این تاپیک قراره خانم های تحصیل کرده در این رشته رو تگ کنم براتون . و هم رفع اشبات کنیم . هم من هم شما . فقط و فقط خواهش میکنم ازتون . ن به خاطر من بلکه به خاطر اقا امام زمان رعایت کنید و ریپلای نکنید و تاپیک رو نترکونید .من این تاپیک رو نزدم برای پربازدید شدن . و دعوا و متلک و ... بلکه هم اطلاعاتمون بالا بره . هم اینکه معرفتمون بیشتر بشه . هم شبههامون رفع بشه . 

به نام خدای یوسف😍

امام الزمان (عج)‌در طلوع نیمه شعبان سال ۲۵۵ هجری متولد شدند. دوران زمان حضرت حسن عسکری (ع) همزمان بود با ۳ خلفای عباسی. معتز عباسی. معتدی عباسی. معتمد عباسی. ک هر سه تاشون از ادمای ظالم بودند. ( خدا جمیعشون رو لعنت کنه) این حاکمان ظالم از هر طریقی ک میتونستند میخواستند امام حسن رو زیر نظر داشته باشن  و ایشون رو کنترل کنن. چرا؟ چونکه شنیده بودند از این امام یازدهم امام دوازدهمی متولد میشه ک موعودی است ( ک ازش صحبت شده در ادیان گذشته) موعودی بوده ک با امدنش بشارت دادن و گفتن وقتی این موعود میاد پایه های ظلم رو نابود میکنه و جهان را پر از عدل و داد میکنه .همین موضوع بقیه رو ترسونده بود.

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خاطر همین تلاش میکردند ک حتی اگه شده امام‌حسن عسکری رو به قتل برسونن

اما حضرت برای اینکه از این موضوع جلوگیری کنه ولادت این بزرگوار رو مخفی کردند و غیر از نزدیکان او دیگران افتخار زیارت امام توفیق پیدا نکردند . یک سال و یه ماه از ازدواج امام و حضرت نرجس میگذره ک شب نیمه شعبان امام زمان بدنیا میاد 

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

انقدر این شخص خجسته و پربرکت هست ک شب نیمه شعبان رو شب برات نامگذاری کردند یعنی شب رحمت..

الهم عجل ولیک فرج❤😭

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

قبل از ولادت این حضرت حضرت نرجس مشاهده کردند ک نور با عظمتی وارد بدن مبارکشون شد  این موضوع رو با امام درمیون گذاشت ک امام نوید یه بارداری خوب رو بهشون داد. این فرزند موعود کل دنیاست . شب نیمه شعبان‌حضرت حکیمه خاتون . عمه امام حسن و خواهر امام هادی میان خونه امام حسن عسکری . نزدیک های غروب قصد برگشتن رو میگیره ک امام مانع میشه میگ نزده ما افطار کنید چون امشب شب نیمه شعبان است و خدا حجت خودشون رو در این شب ظاهر میکنه

هنگام سپیده دم . حضرت حکیمه بلند میشن بعد میشنن میبینن حضرت نرجس درد داره میره سمتش میگه چه شده میگه درد داره میگه صبور باش ک الان همان وقت است 

حضرت حکیمه میگند ک نشسته بودیم ناگهان حضرت نرجس غیب شد . انگاری پرده ای دور این خانم رو گرفته بود دویدم رفتم سمت امام حسن گفتم پس این خانم کجا رفت گفت عمه جان برگرد الان خودش همان جا ظاهر میشه میگه برگشتم 

بعد کمی ک گذشت .دیدم حضرت نرجس با پسری زیباااااا ک در بغل داشت ظاهر شد . 

اون فرزند تمیز تمیز .بود ( معمولا پسره ها نیاز ب ختنه شدن دارن) اما میگه ایشون اینقدر تمیز و پاکیزه بود ک هیچ کثیفی نداشت 

بعد امام زمان شروع به حرف زدن با من کرد من تعجب کردم ک امام حسن فرمودند عمه جان از امر خدا تعجب نکن خدا زبان ما اهل بیت رو در کودکی ب حکمت باز میکند 

و در بزرگی مارو حجت خودش قرار میده

حضرت نرجس میگویند وقتی این بچه رو بغل کردم دیدم رو بازوی ایشون نوشته بود

و جا الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا

و دیدم ک این نوزدا در سجده رفت و گفت

اشهد ان لااله الا الله وحدهلا شریک له و ان جدی محمدا رسول الله و ان ابی امیرالمومنین ولی الله 

و تک تک امام ها را بعد از امام علی نام برد وقتی ب پدرشان رسید سلام کرد و فرمود 

خدایا این چیزی را ک بمن وعده دادی را تحقق باه و کار بزرگم را در پرده قدرتت تدبیر کن . و گام هایم را در قیام پرشکوه و اسمانیم برای برانداختن داد وستم استقدار کامل عدالت ک مهر در سراسر جهان استوار کن و به دست من زمین را از عدل و داد لبریز کن 

و بعد سر به سجده گذاشتن ذکر گفتن و بعد گفتن 

شهدالله ان لا اله الا هو و الملائکه و علوالامه قائمون بلقسط لااله الا هو العزیز و الحکیم ان الدین عند الله الاسلام 

و بعد عطسه کردند ذکر خدارو گفتن و صلوات فرستان

وسلام و علیکم و رحمت الله و برکاته

قبل از ولادت این حضرت حضرت نرجس مشاهده کردند ک نور با عظمتی وارد بدن مبارکشون شد  این موضوع رو ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن والانس من الاولین و الاخرین 🥺💚

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

اللهم عجل لولیک الفرج به غربت حضرت زینب سلام الله علیها 🤲🤲🤲

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

دوستان کسی هس مایل باشه تو چله زیارت عاشورا شرکت کنه؟ لطفا تایپیک آخرم رو ببینید⚘⚘⚘⚘

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️