2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اینقد قوی باشی ک با حرفاش  نتونه ضعیفت کنه یعنی هرچی میگه ب ی ورت بگیری و بگی بهش نظر تو واسه خودت مهمه مهم اینه من میشناسم تو کی هستی یعنی اونقد قوی باشی ک با کوچکترین حرفش تو فکر نری ضعیف نشی افسرده نشی اهمیت ندی و قوی و سرحال و بی تفاوت از کنار حرفاش بگذری انگاری داره با خودش حرف میزنه ک تلاشش برای ضعیف کردن تو بی فایده باشه

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

تو این زمینه که میگی نمیدونم ولی کلا قوی بودن یعنی با تمام سختی ها ادامه بدی ... یعنی خودت باشی هر چقدر سخته ... یعنی به آینده امید وار باشی و حرکات کنی هرچقدر شرایط بده... یعنی با تمام سختی ها لبخند بزنی 😊😎

لطفا اکانت پاک شود

یعنی پوست کلفت باش  خودتو به حاطرش ناراحت نکن یا نرنجون  به موقغش جواب بده تنبیه کن و ترس از دست دادنشو نداشته باش واسه خودت ارزش احترام قائل شو

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 
همخ نظرشونو بگن چرا همینا رو‌تو دوران مدرسه بهمون یاد نمیدن؟اینا بزرگترین مهارتای زندگیه

چون فق باید درس حفظ کنیم بیست بگیریم

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔