2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 25 پست
خوپدره روت غیرت داره خوشحال باش توتهران مردانی هستندحال بهم زن سیب زمینی جلوروشون بازنشون ودخترشون و ...

اگه درست بگه اشکال نداره  من رعایت میکنم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
بیخیال اخلاق آدمای مسن رو نمیشه عوض کرد ولی تو تنهایی خیلی جدی بهش بگو ناراحتی اگه می‌خواد چیزی بگه ...

یه طوریه اخلاقش  یه جوری بزرگ شدیم نمیتونیم بابابام  حرف بزنیم  خصوصا منکه کوچیکم اصلا یاد ندارم غیر سلام  چیزی بهش گفته باشم  بگمم  شروع  میکنه  کولی بازی که من بابای بدیم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم من باشم نميرم ديگه اونجا حقيقتا حتي اگ ناراحت شن 

اخه نمیشه  نرفت نرم باز بدتر میکنن  اصلا یه وضعیه نمیشه توضیح دادو درک کرد 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اخه نمیشه  نرفت نرم باز بدتر میکنن  اصلا یه وضعیه نمیشه توضیح دادو درک کرد

والا نميدونم هركس ي شرايطي داره

ولي من ك منتظرم عروسيمو بگيرم ديگه رنگ هر كي اذيتم ميكنه رو نبينم

اصلاعشق میکنه ودوست داره غیورباشه درکش کن وجبه نگیر

غیرت رو چی من حجاب داشتم و گیر داد اصلا میگیم حجاب باشه  مثلا  یه بار به دخترم میگفتم  با کفشات نیا رو فرش یهد داد زد سرم که به جای حرف زدن پاشو بچتو وردار  برو در حالی که بقیه اونقدر شلوغ میکنن  چیزی نمیگه  به من میگه من حرف میزنم ضایعم  میکنه حتی  پارسال من داشتم  حرف میزدم  از ته باغ اومد گفت چه خبرته  انقدر حرف میزنی خجالت بکش  در حالی که بقیه هم حرف میزدن اما  به من گفت 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
والا نميدونم هركس ي شرايطي داره ولي من ك منتظرم عروسيمو بگيرم ديگه رنگ هر كي اذيتم ميكنه رو نبينم

منم خیلی دوست  دارم  راحت شم هر بار میرم بیرون بالا تا پایینمو  ورانداز میکنه با 30 سال سن و یه بچه بعضی وقتا دست میزنه به روسریمو میده جلو 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
فقط خدا صبرت بده  من طاقت اين چيزا رو ندارم

خیلی  شرایط سختی دارم  کاش فقط حجاب بود رعایت میکردم و تمام  اما  خیلی به من گیر میده  یه وقتایی  میگم دوسم نداره چرا به خواهرم چیزی نمیگه خواهرم ارایش میکنه با شوهرش بد رفتار میکنه  کلی عمل زیبایی  انجام میده یه ماه شوهرشو بیرون کرد بهش هیچی نگفت اونوقت من  فقط باید تحقیر بشم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
هر هفته  همینه یه چیزی پیدا میکنه  گیر بده  یه بار کفش خارجی خریدم عمم گفت فرقش با ای ...

چه حرف سنگینی خخخخخخخخخخخخخخ ولی بازم باباته بخند به حرفاش 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد