2821
2789
عنوان

فیبروکیستیک

354 بازدید | 5 پست

ی مدت مطلب نزاشتم دلم تنگ شد☹️

مطلب الان درمورد فیبروکیستیک ک خیلی شایع هست بین خانوما مخصوصا از سنین ۲۰تا ۴۰ خورده ای سال ک میشه گفت اصلا بیماری نیست چون درمان خاصی نداره.

علائمش برای هر فرد ممکن متفاوت باشه مثلا درد در ناحیه زیر بغل در طرف درگیر شده یا طرف دیگ و یا درد سینه با درجات متفاوت از درد 

نزدیک ب عادت ماهیانه معمولا درد بیشتری داره و بعد فروکش میکن 

درمانش معمولا با ویتامین E یا B یک انجام میشه ولی درمان گیاهی مثل استفاده از گل پامچال هم میتونه نتیجه بخش باشه 

امیدوارم مفید باشه 🌹

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
دکتر من علاوه بر ویتامین E کپسول گل مغربی هم تجویز کرده بود 

من خلاصه وار گفتم میگم داروی گیاهی هم موثره بله گل مغربی ام مثل پامچال 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر هست. داخل سایتشون کلی مقاله در رابطه با مسائل و مشکلات مربوط به سینه و پستان دارن. مثل فیروکیستیک و سرطان سینه. همینطور مرکز دکتر وهاب آقایی یکی از بهترین مراکز سونوگرافی و رادیولوژی تهرانه که انواع سونوگرافی ها، رادیولوژی و ماموگرافی رو انجام میده.  بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون حتما سر بزنید. آدرس سایتشونم اینه: https://www.drvahabaghai.com/