ینی اون فولیکول هایی ک باید رفته رفته رشد کنند ب ی فولیکول بالغ برسه ک تخمک آزاد کنه اونور نابالغ این برای کسایی ک بالغ نشدن هست
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
برای افراد بالغ هم ینی اون فولیکول ها ب اندازه کافی رشد نکردن ک بالغ بشن تخمک آزاد کنه
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
اره دیگ وقتی بالغ نیست اون فولیکول پس نمیتونه تخمک آزاد کنه در نتیجه لقاحی صورت نمیگیره با وجود نزدیکی
وسط دوره معمولا درباره فولیکول با سونو تشخیص میدن..
ممکنه مربوط به تنبلی تخمدان باشه... یعنی فولیکول به اندازه کافی برای تحریک شدن و باروری مناسب نیست...
البته رایجه..
به دکتر مراجعه کنید..
میتونید توnobat.ir سوالتونو بپرسین🌺🌺❤❤❤
آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊
عزیزم باید بری متخصص زنان ک چکاپ کامل بشی و دارو استفاده کنی چون علت های مختلفی داره
عزیزم رفتم سونوگرافی گفته تخمدان ها دارای اکو و ابعاد طبیعی و متناسب با سن وتخمدان ها فاقد فولیکول ب ...
خب همین دیگ سونو تو ببر دکتر ببین
⛥⛥⛥باید بررسی بشه توسط پزشک (بهتره اینطوری خیالتون راحت میشه)🌺❤
اگر ۱۸ تا ۲۰ میلی متره و پریود منظم دارید خوبه ولی اگر کمتره یا بی نظم باید تحریک بشه ... بارداری ها هم اکثریت موفقه..
آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊