2777
2789
عنوان

دعای مشلول

184 بازدید | 8 پست

حاجتی دارم که دوساله کلافه ام برای رسیدن بهش چیکار کنم خدا باید معجزه کنه میخام خونه ای که شوهرم ساخته قبل عروسی فروش بره تو حیاط خانواده عطیقه ش هست اما دروازه به بیرون جرا میخوره فکر زندگی کردن نردیکشون تموم تن و بدنم رو میلرزونه 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

حق داری عزیزم از همین الان بگم اگ بری اونجا زندگیت نابود میشه همش دعوا داری با شوهرت مخصوصا اگ خانواده ی شوهرت بی فرهنگ باشه ک هیچ!

تجربه دارم عزیزم تمام حرمت هایی ک بین من و شوهرم بود از بین رفت فقط بخاطر دخالت های خانواده ش

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
حق داری عزیزم از همین الان بگم اگ بری اونجا زندگیت نابود میشه همش دعوا داری با شوهرت مخصوصا اگ خانوا ...

بی فرهنگ ترین خاندانی ک تو عمرم دیدم یک تحصیل کرده و روشن فکر پیدا نمیشه تو کل خاندانشون

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم بهترین تصمیم رو گرفتی که میخوای دعای مشلول بخونی. حاجت میده مطمئن باش 

و اینکه چله دعای مشلول رو وردار ❤️انشاالله به حق فاطمه زهرا س به بهترین شکل ممکن مشکلت حل بشه عزیزم 

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
فقط میتونم بگم بهترین تصمیم رو گرفتی که میخوای دعای مشلول بخونی. حاجت میده مطمئن باش  و اینکه ...

وای قربونت برم ذوق کردم شرایطش چحوریه تو ایام پریودی هم میشه خوند برام دعا کن عزیزم

خواهری معحزه با ذکر استغفرالله الذی الا اله الا.....   توگوگل بزن ادامه و ترجمه شو کامل برات میاره...اگر خواستی تجربیاتشو بخونی هم میتونی بزنی همین ذکر و ادامش بنویسی نی نی سایت و ببینی چ معجزه و حاحاتی دوستان همینجا گرفتن مثلا برای خونه

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
خواهری معحزه با ذکر استغفرالله الذی الا اله الا.....   توگوگل بزن ادامه و ترجمه شو کامل برات می ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون 💓🌹⁦🙏🏼⁩💚💚💚💚💚💚

وای قربونت برم ذوق کردم شرایطش چحوریه تو ایام پریودی هم میشه خوند برام دعا کن عزیزم

اره عزیزم میشه خوند، خیییلی دعای خوبیه معنیش و اگه یبار بخونی عاشقش میشی از همه چی توش گفته، انشالله حاجت روا بشی اجی مهربونم 🙏❤️❤️❤️❤️

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨