حاجتی دارم که دوساله کلافه ام برای رسیدن بهش چیکار کنم خدا باید معجزه کنه میخام خونه ای که شوهرم ساخته قبل عروسی فروش بره تو حیاط خانواده عطیقه ش هست اما دروازه به بیرون جرا میخوره فکر زندگی کردن نردیکشون تموم تن و بدنم رو میلرزونه
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
حق داری عزیزم از همین الان بگم اگ بری اونجا زندگیت نابود میشه همش دعوا داری با شوهرت مخصوصا اگ خانواده ی شوهرت بی فرهنگ باشه ک هیچ!
تجربه دارم عزیزم تمام حرمت هایی ک بین من و شوهرم بود از بین رفت فقط بخاطر دخالت های خانواده ش
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
خواهری معحزه با ذکر استغفرالله الذی الا اله الا..... توگوگل بزن ادامه و ترجمه شو کامل برات میاره...اگر خواستی تجربیاتشو بخونی هم میتونی بزنی همین ذکر و ادامش بنویسی نی نی سایت و ببینی چ معجزه و حاحاتی دوستان همینجا گرفتن مثلا برای خونه