2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سال دیگه هم بتو حسی نخواهد داشت  شک نکن  دست بالای دست بسیار است

چندسال نه... ایکی ثانیه....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ممنونم 🌹 منم الان همش حس عذاب وجدان دارم، اون زنشم فهمیده الان ک بامنه همش بهم زنگ میزنه. من جواب ...

با زنش صحبت کن و بگو نمیدونستی متاهله

و الان که فهمیدی از زندگیش میری بیرون

نمون تو این زندگی که اه چندین نفر پشت سرت میاد

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
الان چ حسی داری؟؟ چجوریه؟؟  من با ی مردی 3ساله رابطه دارم ولی الان فهمیدم زن داره ولی میگه ب ا ...

توروخداگول حرفاشونخورهمش دروغه دخترخالم شده الان مث چی پشیمونه داره دق میکنه ازدستش

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
الان چ حسی داری؟؟ چجوریه؟؟  من با ی مردی 3ساله رابطه دارم ولی الان فهمیدم زن داره ولی میگه ب ا ...

الان بازنش رابطه داره یانه؟

اخرین بچه اش چندسالشع؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خانوم گلا من اولین بار با مردی ازدواج کردم ک زنشو طلاق داده بود6سال زندگی کرده بودن الان خدارو شکر راضیم

اگه کسیو دوسدارید با چنگ و دندون حفظش کنید چون زمان بگذره هیچی مثل از دست دادن عشق زندگیتون اذیتتون نمیکنه بعد میاید تاپیک میزنید شوهرم زن گرفت بدجنسه ..... شوهرم قبل من 6سال زن داشته بعد با من ازدواج کرده انگار من جداشون کردم همچین که بعضی کاربرا میپرن بمن تو تاپیکا ولی من بی تقصیرم

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
میدونستی که الان این مرد به توام خیانت کرده بامخفی کاریش بهش اصلا اعتمادنکن گلم

اره منم خییییلی ازش شاکی شدم خیلی باهاش دعوا کردم گفتم تو ک ی زن داشتی چرا اومدی بامن؟؟ خیلی ادم محتاطی هست اصلا رو نمیده ب اونیکه زنش، میگه زندگیه زناشوییمون در این حده ک نمیخوام ازم ناراحت شه واس این نگه داشتمش وگرنه طلاقش میدادم. ی بارم تا مرز دادگه و جدایی رفتن ولی خانواده ها نذاشتن اینم هییییچ رابطه ای باهاش نداره از همه لحاظ

به عنوان انسان به عنوان جنس اون خانومی که بهشخیانت شده چی وظیفه ای نداریم؟!

نه عزیزم... اینجا سرزمین عجایبه.... فقط بلدن بگن به من چه به تو چه... غافل از اینکه دنیا گرده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اسی تو همون کاربری ک تاپیک زدی از لج شما خانما میرم با اون اقای متاهل ازدواج میکنم؟؟؟؟ اگه همونی ک نمیخام نصیحتت کنم نمیدونم چن سالته ولب هیچ وقت اینکارو نکن فک کن شوهر داری یکی بیاد وسط رابطه دونفرتون 

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙