2777
2789
رمان کسی می آید ، پارلا، همسایه پریناز اینا خیلی قشنگن مخصوصا کسی می آید 

موضوعش چیه؟

لطفا برای رسیدن به ارزوهام دعا صلوات بفرستین ممنون میشم💋❤هر کی که صلوات میفرسته امیدوارم به ارزوش برسه❤😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافکا در کرانه

اسطوره

کیمیاگر

صد سال تنهایی

چشمهایش

قلعه حیوانات 

تام سایر

اینا گل کتاب هایی بود که خوندم هر انسانی به نطرم باید اینا رو بخونه خیلی خوبن

یادم اومد بازم میگم الان حضور ذهن ندارم

چی بگم الان اینجا!!؟

رمان قتل کیارش

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کافکا در کرانه اسطوره کیمیاگر صد سال تنهایی چشمهایش قلعه حیوانات  تام سایر اینا گل کتاب ...

موضوعشون چیه؟ 😕

لطفا برای رسیدن به ارزوهام دعا صلوات بفرستین ممنون میشم💋❤هر کی که صلوات میفرسته امیدوارم به ارزوش برسه❤😍💋
موضوعش چیه؟

هرسه تا عاشقانه قشنگن بخون پشیمون نمیشی من هرسه تاشونو سه بار خوندم هربار برام جذابیت داره

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
رمان قتل کیارش

عاشق اینجور رمانام 😂😕ترسناک و اطلاعات عمومی هم دوس دارم 😕

هرسه تا عاشقانه قشنگن بخون پشیمون نمیشی من هرسه تاشونو سه بار خوندم هربار برام جذابیت داره

باش ممنون 😊❤💋

عاشق اینجور رمانام 😂😕ترسناک و اطلاعات عمومی هم دوس دارم 😕

ترسناک it و the shining بخون نمیدونم ترجمه دارن با ن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
موضوعشون چیه؟ 😕

اسطوره رمان عاشقانس که متفاوت ترین رمان عاشقانه ای بود که خوندم چون هیچ سکانس عاشقانه نداشت 

کافکا در مورد زندگی یه پسره که از خونه فرار میکنه خیییلی جملات خوب و سنگینی داره

قلعه حیوانت در مورد اداره کشور و سران کشور یه جور سیاست یک خوک پیر در اداره مزرعس وقتی میخونی حس میکنی حرفای دلته

صد سال تنهایی و کیمیاگر کتاب های ارزشمند هستن که تو عمرت یک بار باید بخونی زندگی رو یادت میده تام سایر یه چیز در میایه های کافکا

چشمهایش کتاب تاریخیه در مورد یک زن

چی بگم الان اینجا!!؟

اسطوره رمان عاشقانس که متفاوت ترین رمان عاشقانه ای بود که خوندم چون هیچ سکانس عاشقانه نداشت  ک ...

چ خوووب حتما باید بخونمشون 😁 ممنون عزیزم