2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت کنید

296 بازدید | 42 پست

دوست دارم بدونم جنسیت جنینم چیه، از طرفی اولویت سلامتیش هست. یه ترسی دارم از اینکه اون جنسیتی که دلم میخواد نباشه و مثل بچه اولم بشه، نمیدونم ناشکریه یانه خدا منو ببخشه اما ما همون دختربچه هاییم که دلشون میخواد از یه مدل عروسک دوتاشو نداشته باشن. خدایا منو ببخش که دارم میگم اولی اگه پسره دومی رو دوست دارم دختر داده باشی، تو محلم نده بذار سالم و عاقل و خواستنی و عاقبت بخیر باشه، منم وقتی دوست داشتنی باشه دیگه نمیخوام دختر باشه،دیکه دلم دختر نمیخواد. هرچی تو صلاح میدونی خدای مهربونم

خدایا توکلم به خودته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭 حدایا منو ببخش که هی دلم خواست دختر باشه، قول میدم جز سلامتیش دیگه به چیزی فکر نکنم

خب عزیزم خودت میتونی متوجه باشی جنسیت بچه فرق بکنه عموما مادر هم تجربه ی قبلی رو نداره یا چیزای دیگه ای داره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
یجوری دو پهلو با خدا حرف زدی که نمیدونه بالخره دختر دوس داری یا نه

خودش میدونه چی میگم. هنوز دل نکندم از دخترخواستن،و از طرفی حسم میگه محاله تو دختر بیاری. عذاب وجدان گرفتم در قبال پسری که حس میکنم تو شکممه و میخوام دوسش داشته باشم و فقط سالم باشه.دلم کرفته  😭😭😭😭

خدایا توکلم به خودته
برو سونو گرافی خودتو راحت کن بابا....من سونوی ان تی که رفتم گفت دختره....جیگرمامان الانم روبروم خواب ...

خدا حفظش کنه عزیزم، قبلش حس میکردی پسر باشه؟ من هی حس میکنم پسره

خدایا توکلم به خودته
انشالله سالم باشه و چیزی که میخوای باشه.چند هفتته؟

13 هفته. ممنونم اره اول و دوم و سوم سلامتیش، نمیدونم با دلم چه کنم که دختر میخواد. حس میکنم اگه پسر باشه بهش ظلم کردم عذاب وجدان کرفتم  😭

خدایا توکلم به خودته
خب عزیزم خودت میتونی متوجه باشی جنسیت بچه فرق بکنه عموما مادر هم تجربه ی قبلی رو نداره یا چیزای دیگه ...

تجربه هام فرق کرده ولی نمیشه استناد کرد واقعا

خدایا توکلم به خودته