2777
2789
عنوان

بگید در چه حالید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 107 پست
منم دوستم دکتر همینو بهش گفت عملش رو انجام داد حدود6 ماهی هم طول کشید تا با دیلر تمرین کنه و اوکی بش ...

یعنی عملش رو بهبودیش تاثیری نداشت؟؟؟ من تمرین با دیلاتور رو دوهفته ای انجام دادم ولی باز نتونستم بعدش

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارهنگ و عرق نعنا مرغوب رو از عطاری تهیه کن  نصف استکان کمر باریک از عرق نعنا رو بریز داخل قاب ...

مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم الان دارو مصرف میکتم اینا رو بخورم باید دارو هم همزمان بخورم یا نه؟

نه تو اقدام یکم فکرم درگیر اونم هست. رفته برام قاقالیلی خریده الان 

انشاالله زودتر نتیجه میگیری

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم الان دارو مصرف میکتم اینا رو بخورم باید دارو هم همزمان بخورم یا نه؟

نه بهتره همزمان با دوره مصرف دارو های شیمیایی نباشه 

ولی مطمئن باش هم از نظر دارو زودتر هم بهتر هم پایدار تر درمان میکنه 

همسر خودم معده داغون داشت 

رفت دکتر گفت همسرت به حدی مشکل داره از معده اش که معده شو عوض کنه سنگین تره 😂😂😂

ولی من با این دمنوش درمان کردم 

بهشون دادم میل کردن باورت نمیشه بعد از ده روز میگفت انگار من اون ادمی نیستم که معده درد داشتم بعد از ده روز هرکاری کردم که بخوره میگفت نه دیگه نیازی نیست 

اروم شد دیگه 

شما هم ان شاءالله بهبود پیدا میکنید

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
قربونت برم عزیزدلم خیلی مهربونی😘😘😘😘

فدای تو گل خانم 

درک میکنم میدونم چه قدر سخته و عذاب اور 

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده

فدات 

فقط یه زحمت مصرف رو شروع کردی بهم خبر بده تا نکته ای بود مابین مصرفت بگم

حالا که دارم میگم فک میکنی داروی سنتی هست و یه عالمه انتظار برای به نتیجه رسیدن 

ولی وقتی مصرف کنی میبینی که چه کرده میگی کاش وقت خودم رو سر داروهای مزخرف پر عوارض و پر خطر نمیزاشتم 

فدات  فقط یه زحمت مصرف رو شروع کردی بهم خبر بده تا نکته ای بود مابین مصرفت بگم حالا که دارم م ...

من ۳ماه پیش یهو معدم درد گرفت خیلی خیلی اذیت شدم حتی تا زیر سرم رفتم نزدیک دو هفته هییچی نمتونستم بخورم فقط اب و قرص بعدش دارو مصرف کردم درد معدم کم شد الان درد ندارم ولی تو گلوم و رو زبونم کامل زخم شده انقد اسید معده دارم شبا تو خواب حالت خفگی بهم دست میده دکترم رفتم اندوسکوپی نوشت ترسیدم برم بگیرم

من ۳ماه پیش یهو معدم درد گرفت خیلی خیلی اذیت شدم حتی تا زیر سرم رفتم نزدیک دو هفته هییچی نمتونستم بخ ...

مشکل شما رو امشب با تلگرام برای استادم میفرستم بهت اطلاع میدم 

ولی اصلا اندوسکوپی نرو 

داغون میشی یه عالمه درد میکشی بعدشم بهت داروهایی میدن که فقط یه مدت اروم بعدش بهت قول میدم برمیگرده 

بهت خبر میدم هرچی گفت 

یعنی عملش رو بهبودیش تاثیری نداشت؟؟؟ من تمرین با دیلاتور رو دوهفته ای انجام دادم ولی باز نتونستم بعد ...

تاثیر داشت چون میگفت خیلی راحت تر میتونستم با دیلاتورا کار کنم ولی چون ترس داشت ی مدت اصلا استفاده نکرد تا وقتی که ی نفر که بهش معرفی شده بود آرومش کرد و راهنماییش کرد. از توی تلگرام توی ی کانال بهش همراه معرفی کردن که واقعا هم خیلی کمکش کرد همراهش