2777
2789
عنوان

ایرپاد اپل 🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 9886 بازدید | 27 پست

@ensanamarezust‍ ‍ دیدم شما یجا راهنمایی کردین ک ایرپاد خوب نیس !‌

میشه کمکم کنین یکم 

چون هیش کی دربارش بد نمیگه تو نظرات و دیجیکالا 

بیشترم قصدم موسیقی و اهنگ گوش دادنه تا مکالمه  

رو جی بی ال و بیتس تحقیق کردم ولی برا اونا تظرات منفی بود ک برا اپل نبود 

فقط یچیزی همه میگن که سامسونگ بهتره و اپل پول مارکشو میگیره ولی اینجوری نیست 

اپل بیشتر قطعات وسایلش رو با طلا میسازه به همین دلیل گرون تره سامسونگم همینه ولی خب کمتر 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه هنوز نگرفتین به نظر من و با تجربه ای که دارم بیتس و ایرپادز اپل بهترینن. برای ورزش بیتس بهتره چون محکم وایمیسته به جز ایرپادز پرو که هم محکمه هم با کیفیت. من خودم سری دو رو دارم و کاملا راضیم. پرو که هیچی 😅

اگه هنوز نگرفتین به نظر من و با تجربه ای که دارم بیتس و ایرپادز اپل بهترینن. برای ورزش بیتس بهتره چو ...

سلام عزیزم منم همون ایرپادو گرفتم و واقعا راضیم ممنون از راهنماییتون ❤

من توصیم اینه که برای خرید ایرپاد کلا سراغ اپل نری. خیلی الکی گرونه. مارکای دیگه هستن که کیفیتشون خوبه. من خودم پرووان گرفتم شبیه اپل زده کیفیتشم عین همونه. ولی باز قبلش خودتم بیشتر تحقیق کن. من یه مطلب میذارم راجب خرید بهترین ایرپاد نوشته، بخون کمکت میکنه

https://kavankala.com/mag/best-airpod-buying-guide/

منم توصیم اینه اینقدر تو تاپیک من تبلیغ نکنید :\

چی خرید ایرپاد وقیمتش

💙 عضو گروه ابی 💙وزن شروع(۶۹)  14/1/1401.  وزن هدف۶۷🔐 هدف بعدی 64🔐وزن ایده الم 61🔐من میرسم ب هرچیزی که میخوام💪