2777
2789

ب تنها چیزی ک فکر نمیکنم عروسیمه😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم میخواست عروسی نگیره به جاش بره مسافرت ولی مامانم گفت ادم تو کل زندگیش فقط یکبار میتونه عروسی بگیره ، در حد توانت یه جشن کوچیک بگیر .. اونم قبول کرد و گرفت فقط تنها اشتباهی که کرد این بود که آتلیه نرفتن ...‌ البته از کل مراسمشون عکس و فیلم دارن ولی خب عکاس حرفه ای نگرفته دو تا از اقوام با دوبین براشون گرفتم ... زنداداشم هنوز بعد از ۸ سال حسرت میخوره چرا آتلیه نرفتن

چیکار کرد مگه؟

انقد دروغ حرف میزنه ادم شاخ درمیاره کنترل دیوی درو کوبید زمین شکست بدون اهنگ موندیم نیم متر پارچه حریر رو کادوکرده بود مثل عروسی های چهل سال پیش کادوی عروسی داد بهم به همه میگف میبینین چقد عروس زشت شده درحالی که انقد قشنگ ارایشم کرده بودهمه میگفتن خیلی خوب شدی ازحسادت نمیدونست داره چیکارمیکنه من اصلا کاری بهش نداشتمو ندارم ولی منو دیدنی کلا اخلاقش عوض میشه

خداجون خیلی دوستدارم خودت مراقب ادمای خوب زندگیم باش
انقد دروغ حرف میزنه ادم شاخ درمیاره کنترل دیوی درو کوبید زمین شکست بدون اهنگ موندیم نیم متر پارچه حر ...

انشاالله خدا شفاش بده🙁

دل اگر تیره نباشد،همه دنیاااست بهشت...❤🍃
من حنا بندون گرفتم روز بعدش عروسی خسته کننده شد الان پشیمونم ک کاش اون حنا بندونو نمیگرفتم چیه پشت س ...

ولی من اصلا خسته نشدم

اتفاقا خیلیم کیف داد🤭

دل اگر تیره نباشد،همه دنیاااست بهشت...❤🍃