2777
2789
عنوان

دوس دارم منم باردار باشم

163 بازدید | 8 پست

الان پنجمین ماه اقداممه

روز ۲۱ پری هستم هنوز ۵، ۶ روز دیگه مونده تا موعدم

صبح تخمدان راستم چنان دردی گرفت که صدام در اومد

بعدش هم سینه م داره تیر می کشه

اولش فقط سینه ی راستم بود ولی بعدش سینه ی چپمم تیر کشید.

ای کاش واقعا علائم بارداری باشه و من باردار باشم تا مجبور نباشم این ماه چیزی حدود ۴۰۰، ۵۰۰ تومن خرج آزمایش و سونو و کارای دیگه کنم.

مگه مشکل کیست و این چیزا داری

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ندارم ولی رفتم دکتر گفته روز سوم پریودیت هم آزمایش بده هم سونو تا هرمونات و رحمت رو بررسی کنم

ببین تا ی سال اول اگه زن حامله نشه طبیعیه.بعد ی سال باید ب فکر ازمایش و درمان باشه.دخترداییم بعد ۷ ماه شد.الان زوده برای سونو و ازمایش عزیزم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
ان شاالله هممون این ماه باردار بشیم

انشاا... این‌ماه باردار بشید عزیزم