2777
2789
عنوان

کار مادرشوهرم رو بگم شما بگید یعنی چی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 44 پست

عزیزم بد برداشت نکن. بهش حق بده اون شاید عصبی شده. منم که خیلی بچه دوستم میگم بچه کوچیک نباید بچه بغل کنه و بچه باید خودش راحت راه بره و بازی کنه. اون طفلی هم چون سنی ازش گذشته یکم خسته شده وسایل بچه راهم اورده که اگه بچه خواست بهش بدی چون شما بچه را بردی .

خب نرو منم مادر شوهرم اینطوره بچه برادر شوهرم پسره هروقت دخترم میره نزدیکش یجوری میخاد دخترم و ازش د ...

منوهفته تی یکساعت میرم ولی انگار واقعا لیاقت نداره دورش شلوغ باشع

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کارش درسته؟

نه‌اصلاهم‌کارش‌درست‌نیست‌متاسفانه‌مادرشوهرمن‌هم‌همین‌طوره‌‌مااگه‌یک‌سال‌هم‌نریم‌نمیگه‌بیاین‌ولی‌اگه‌دخترش‌۱روزنیادصدباززنگ‌میزنه‌که‌چرادیرکردین‌

نزدیک پنج سالشه و عاشق پسرعمشه

من جای شما بودم میرفتم از کاری که کرده عکس میگرفتم به شوهرم نشون میدادم تا مدرک داشته باشم بهش اثبات کنم که مادرش دوس نداره ما بریم خونش و دیگه به هیچ عنوان نه خودم نه دخترم نمیرفتیم پیشش اگه کاری داشتم بهش میگم به همون دخترت و نوت بگو بیان برات انجام بدن برای خودت و دخترت شخصیت و ارزش قائل شو عزیزم

اره واقعا لیاقتشون اینه اصلا تو آدم حسابشون نکنی 

شوهرم میگه نه منظورنداره میگم پیرزن با این پا دردش اومده ایناروگذاشته به پسر کوچیکش میگفت بزاره ...

اخی.کوچولوئه خوب.احتمالا مادرشوهرت میترسه بچه رو بندازه

من خودم کنارشم مگه میشه مراقبش نباشم کلا زیاده روی میکنه تو محبت به اون نوش من حسودی نمیکنم واقعا ولی خیلی سخت میگیره مثلا نمیزاره پرتش کنیم هوا یا اینجورکارا 

شوهرم میگه نه منظورنداره میگم پیرزن با این پا دردش اومده ایناروگذاشته به پسر کوچیکش میگفت بزاره ...

شوهرم منم اوایل میگفت منظور نداره ولی خودش الان فهمیده ک مامانش کلا با من مشکل داره نمیسازه باهام

ناراحت‌نباش‌عزیزم‌مرداهمشون‌همینن‌تاباچشم‌خودشون‌‌نبینن‌باورنمی‌کنن‌که‌مادرشون‌همچین‌کاری‌کرده

كار دخترت واقعا رو اعصابه خب  بچه اذيت ميشه  ولي چقد كار مادرشوهرت برا وسايلا بد بوده&nb ...

پسرخواهرشوهرم هنوز راهونمیره و خودش خوشش میاد بغل دخترم باشه یعنی اذیت نمبشه دخترمم بلده درست بغلش کنه😔

من خودم کنارشم مگه میشه مراقبش نباشم کلا زیاده روی میکنه تو محبت به اون نوش من حسودی نمیکنم واقعا ول ...

خوب دیگه چون خیلی به اون علاقه داره بیشتر هم نگرانه .الان منوچی بگم مادر شوهرم یه جور رفتار میکنه که دخترم رو علیه خودش کرده .انقدر که فرق میذاره بین دخترم و پسرم.اصرار داره برادرتو باید دوست داشته باشی😑

خوب دیگه چون خیلی به اون علاقه داره بیشتر هم نگرانه .الان منوچی بگم مادر شوهرم یه جور رفتار میکنه که ...

باورتون میشه مادرشوهرمم اینجوریه ...کلا بلد نیست بین بچه دشمنی درست نکنه اه 

اخ گفتی.پیرها از بچه ها بدترن

هرچی مادر شوهر عاقل و مهربونه فقط تو تلویزیونه ...والا 

این فیلمه هست لحظه ی گرگ ومیش چقدر فاطمه گودرزی زن کامل و مهربونیه گیرماکه نیومد 😢