2789
عنوان

ضروری

133 بازدید | 19 پست

خواهر شوهرم صب پیام داد من ک دخترمو بگیر برام مهمون دارم تا شب بگیرش 

بعد داش با مادر شوهرم حرف میزد ک از حرفاش شنیدم مخان برن تفریح دخترشون دستو پا گیرشونه 

چکار کنم بگیرمش؟

اگ اوردمش باید ی دیقه رو زمین نشینم  بخاطرش از بس شیطونه 

از یجام کفرم میشه مگ من نوکرشم ک اون بره تفریح من بچداری کنم

خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث منو زن داداشم، اون میره سرکار بچه ش همش وبال گردن من،با اینکه خودش خواهر داره هزارتا مادر داره زن داداش داره هزارتا ،اونوقت من تنها خواهر شوهرشم،منم ک دیروز این جواب تلفنشم ندادم،شوهرم میگه بیا از این شهر بریم؟ فرار کنیم،خودمون بچه نداریم باید بچه اینارو بزرگ کنیم،اگه حوصله بچه داشتم خودم بچه میاوردم والا

وای چقدرحسودی بچه است اون 

بقران حسود نیستم دخترشم یک دنیا دوسش دارم خواهر شوهرمم دوس دارم فقط چون یبار ب درد من نخورده

نگیر😐والا بخدا مگه تو چیت ازاونا کمتره برو خونه بابات

چرااینطوری انرژی منفی بهش میدین چه اشکالی داره منم هرکجابرم بچه هام وزنداداشام نگه میدارن وبچه های خواهرشوهرام ومن وهمینطوری چی میشه مگه.پس اون پیام هایی که تو تلگرام درمورد انسانیت میومد مگه شماها نبودین که لایک میزدین بهشون؟!؟!؟؟؟؟

عاشق پسرانم وعشقم هستم ودوستش دارممممم
مث منو زن داداشم، اون میره سرکار بچه ش همش وبال گردن من،با اینکه خودش خواهر داره هزارتا مادر داره زن ...

ما هم بچه خا داداشمو خودمون بررگ کردیم حالا زنش روزی هزار بار سگ و گربمون میکنه

بقران حسود نیستم دخترشم یک دنیا دوسش دارم خواهر شوهرمم دوس دارم فقط چون یبار ب درد من نخورده

نخورده باشه.هرکسی بچه شو دست هرکسی نمیده اولا به اون فکرکن که چقدربهت اعتماد داره که بچه شو اونم دختر بچه باکمال راحت میزاره پیش تو.دوما هرجامیخوادبره الان کارش به توافتاده .همیشه مثبت فکرکن نزار فکرهای شیطانی وجدانتو له کنه.یه نفس راحت بکش سیاست داشته باش.

عاشق پسرانم وعشقم هستم ودوستش دارممممم

نمخام منت بذارم بقران همیشه لباس میگیرم براش عروسک همه چی خییییلی زیاد دوسش دارم ولی زورم میاد چرا ب خودم نگف مخام برم تفریح