2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیان

163 بازدید | 24 پست

سلام من دهم تجربی هستم  اصلا حوصله درس خوندنو ندارم زود خسته میشم چه کنم؟؟فقط تا نیم یا یک ساعت میتونم بخونم..و برنامه ریزی هاییی که میکنمو نمتونم عملی کنم به خاطر این مشکل چه کنم ...کمکککککک

چه ندارد انکس که خدارا دارد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😥😥

بازم میگم‌ مشاور بگیر

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

دهم یازدهم مهم نیس زیاد

تو کنکور 10 درصد درسای دهم 20 درصد یازدهم بقیش از دوازدهم سوال میاد

من کنکوریم بیشتر دارم درسای دوازدهم میخونم یازدهم و دهم فقط تک کتابا مثل اقتصاد و منطق و فلسفه و...

اینارو میخونم

رشتم انسانیه

اووووو چه خبره هر ۲ ساعت ۱۵ دقیقه استراحت

هر دوساعتتت..اوههه..من هر 10دقیقه یا یک رب ده دقیقه استراحت ..بعدشم ساعت مطالعم یک ساعت بشه میرممم تا یک هفته دیگههه...درصورتی که وقتی اسم درس خوندن میاددد یک ح خوب و خوشحالی بهم دست میده....و همیشه هم تو گوگل میرم برای برنامه ریزی و درس خوندن سرچ میکنم و برای خودم برنامه میریزم ولی کو عملل

چه ندارد انکس که خدارا دارد
هر دوساعتتت..اوههه..من هر 10دقیقه یا یک رب ده دقیقه استراحت ..بعدشم ساعت مطالعم یک ساعت بشه میرممم ت ...

توی اینترنت یکم چرت و پرت واسه تبلیغات مینویسن

ولی استانداردش همونیه که گفتم اگر استراحت بیشتر بشه زمان مفید مطالعه پایین میاد

من زمانی که کلاس ده ویازده بودم به اندازه یه کنکوری میخوندم شایدروزی۱۲ساعت مفیددمطالعه داشتم وبرنامه هاموعالی پیش میبردم ولی امسال که پشت کنکوریم حوصله روزی دوسه ساعت خوندنم ندارم😕منم خیلی ازاین وضعم خستم.

به نظرمن شمایی که دهمی نیازی نیست ازالان خیلی به خودت فشاربیاری وخودتواذیت کنی امسال بخاطرتعطیلی مدارس وکلاساحال همه گرفتس وبی انگیزن ولی بااین وجودسعی کن انرژی وانگیزتوازدست ندی اگه زودم خسته میشی هر۵۰دیقه که خوندی ۱۰دیقه استراحت کن ورزشوحتماتوبرنامت بزا وقتای استراحتت اهنگای شادوانگیزشی گوش کن که دوباره انرژیت تامین شه.تنوع مطالعاتی توبرنامت حتماحتمافراموش نشه