2777
2789
ی نظریس میگ خودمون ب کنار چن تا دیگ ادم مث خودمون با اثر انگشت و شکل و شمایل خودمون ت کره زمین زندگ ...

يعني ممكنه يه نفر ديگه به زيبايي من وجود داشته باشه؟؟ 😎😎😎😀 البته اميدوارم حداقل اون اگه وجود داره زندگيش خوب باشه 🤕

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

يعني ممكنه يه نفر ديگه به زيبايي من وجود داشته باشه؟؟ 😎😎😎😀 البته اميدوارم حداقل اون اگه وجود دار ...

دقیقاااااا کپ خودت

اره واقعا کاش اونا حداقل حالشون خوب باشه

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

جهان های موازی با اونچیزی که عامیانه تصور میشه یکم متفاوته.

بعد از مهبانگ (بیگ بنگ) جهانی که الان میشناسیم شکل گرفته کتاب جهان های موازی از میچیو کاکو رو بخونین یا مستند cosmos a spacetime odyssey رو ببینین .همه چیز تصادفی رخ داده و در این ناحیه ای که ما زندگی میکنیم ترکیبات عناصر به شکلی بوده که حیات پدید اومده.

حالا جهان های موازی چی هستن؟ 

کسی قبل از بیگ بنگ رو نمیدونه چطور بوده؛ بنابراین نظریه ای شکل گرفته به این صورت که جهان های تو در تویی به موازات هم وجود دارن و در هرلحظه توی هرکدوم ازین جهانها ممکنه یک بیگ بنگ رخ بده و جهانی از تو پدید بیاد. تصورش هم به شکل حباب بزرگی پر از حباب های کوچیک هست، هرکدوم از حباب های کوچیک میتونن شبیه جهان ما باشن.