2777
2789
ن وحشتناکه.درگیرش نشو

😐

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما یکی از دوستامون تو ناسا کار میکنه.کلا خیلی مخ بود خواستنش رفته چندین ساله بعد ما ازش پرسیدیم .گف ...

خب این دنیای موازی کجا داره اتفاق میوفته؟

رو همین کره زمین یا جای دیگه؟

عضو جدید نیستم ،این چندمین اکانتم هست ...اکانت های قبلی بخاطر پست های سیاسی ترکیدن😔

فعلا که در حد یک نظریه است، اگه به این بحثا علاقه داری سریال "فرینج" رو ببین فوق العاده ست ها، عاشق والتر بیشاپ شخصیت اصلی میشی

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار... 
ما یکی از دوستامون تو ناسا کار میکنه.کلا خیلی مخ بود خواستنش رفته چندین ساله بعد ما ازش پرسیدیم .گف ...

من دنياي موازي نشنيدم نميدونم چيه ولي اين كه شما گفتي كه باحاله 😀 چرا حالت بد ميشه؟ 🤕

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

من بچه بودم همش با خودم خيال بافي ميكردم فكر ميكردم چندتا كپي از من وجود داره كه جاهاي ديگه اي زندگي ميكنن بعد واسه هركدومشون يه داستان زندگي درست كرده بودن تو ذهنم مثلا پدرمادرشون چه شكلين و خونه شون چطوره!!!چند وقت پيش كه با دنياها ي موازي آشنا شدم اصلا واسه بچه گي خودم كف كردم!!!!😬😬😬

بعدش توي مباحث علمي هم هچين چيزايي هست مثلا تو درس مدار كه ما داشتيم قضيه دوگان ها يه چيزي تو مايه دنياهاي موازي هست!

بهشت اجباری

اینجا نمیشه حرف زد ی کلمه😅دنبال بهانه ان...آدمو بگیرن.ب نظر من ترسناکه ک یک منه دگ داره درجایی دگ زندگی میکنه.اونم هزاران من!مثلا تو یک سیاره دگ یا یک کهکشان دگ یا حتی چند قرن پیش

مثلا من وقتی حالم بده تجسم میکنم که وارد یه بعد دیگه شدم که اونجا حالم خوبه یا تصور میکنم وارد یه بعد شدم که زمان کندتر میگذره البته باور خیلی عمیقی ندارم نسبت به نظریه ولی خب باحاله بنظرم

چشم دل باز کن که جان بینی، آنچه نادیدنیست آن بینی
شنیدم همزمان با دنیای ما دنیای دیگه ای هم هست که توش زندگی میکنن و همه کسایی که اینجا میمیرن درواقع ...

اين مثل عقايد هندويي و بودايي هست كه ميگن هفت بار زندگي ميكنن و هر بار در قالب يه آدم يا حيوان!

بهشت اجباری