2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی؟

172 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبین؟ 

از اول بگم که من بخاطر مریضیای مختلفی که تو اطرافیانم دیدم خیلی فوبیای بیماری دارم و کلا هم سوالاتم رو اینجا مطرح میکنم 

من به کشاله رونم و زیربغلم دست میکشم با کمی فشار زیرپوستم کلی گلوله گلوله های کوچیک اندازه عدس لمس میکنم

حالا نمیدونم اینا طبیعیه یا مال من متورم شدن؟ میدونم غدد لنفاوی ان

از رو ظاهر هیچ چی مشخص نیست 

میشه لطفا کمکم کنید امتحان کنید ببینید شمام اینطورید یا نه؟ 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ کوچیکن ک طبیعین .برا من بعضی اوقات متورم میشن و دردناک .فقط باید انتی بیوتیک بخورم تا خوب شم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
اگ کوچیکن ک طبیعین .برا من بعضی اوقات متورم میشن و دردناک .فقط باید انتی بیوتیک بخورم تا خوب شم

من اصلا درد ندارم اما قسمت بالایی و پایینی زیربغلم و کشاله رونم کلا لمس میکنم اما اندازه عدس 

وافعا نگرانم چون اگه متورم باشن اینکه هر دو جا متورم شدن عادی نیست بنظرم

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
غدد لنفاوی زیر بغل من یک سانت و نیم شده بود ولی من چیزی حس نمیکردم

اینایی که من لمس میکنم اندازه عدسن البته بیضی انگار 

من اصلا درد ندارم اما قسمت بالایی و پایینی زیربغلم و کشاله رونم کلا لمس میکنم اما اندازه عدس  ...

من وقتی متورم میشن دست میزنن اندازه نخود یا فندوقه تقریبا.ولی خب زیاد دستکاری نکن .اگ احساس بزرگتر شدن کردی یا اینکه دائمی بود برو دکتر .برا من هی خوب میشه باز ی دفعه میزنه بالا هگ کنار کشاله رونمه هم دوتا زیر بغلم.دکتر گف اصلا مامو چیزهای تحریک کنندع پوست استفاده نکنم .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
من وقتی متورم میشن دست میزنن اندازه نخود یا فندوقه تقریبا.ولی خب زیاد دستکاری نکن .اگ احساس بزرگتر ش ...

ببخشید انقد سوال میپرسم الان که لمس میکنید اصلا چیزی حس نمیکنید؟ 

چون زیادن و کاملا قرینه با طرف مقابل نمیدونم متورمن یا عادیه 

اما عادی باسه نباید لمس شه 

ببخشید انقد سوال میپرسم الان که لمس میکنید اصلا چیزی حس نمیکنید؟  چون زیادن و کاملا قرینه با ط ...

الان درد ندارن متورمم نیستن دست میزنم بیضی های کوچیک کوچیکه .حالت خوشه ای .اون طبیعیه عزیزم نگران نباش

الان درد ندارن متورمم نیستن دست میزنم بیضی های کوچیک کوچیکه .حالت خوشه ای .اون طبیعیه عزیزم نگران نب ...

واااای خیلی ممنونم کلی خیالمو راحت کردی☺️

دقیقا مال منم حالت خوشه ای انگار به یه سطح ناهموار اما با نظم دست میزنم 

کشاله رونت هم همینطور؟ 

واااای خیلی ممنونم کلی خیالمو راحت کردی☺️ دقیقا مال منم حالت خوشه ای انگار به یه سطح ناهموار اما با ...

خاهش میکنم عزیزم اخه منم همینطورم دائم دنبال مریضی میگردم تو بدنم .😂😂.

اره دقیقا همونطوره .زیر بغلم بیشتر حس شد تا کشاله رونم .

خاهش میکنم عزیزم اخه منم همینطورم دائم دنبال مریضی میگردم تو بدنم .😂😂. اره دقیقا همونطوره .زیر بغ ...

خب پس همدردیم 

من واقعا باید برم روانشناس😂

میترسم بعدها تو بارداری با هر علامتی توهم بیماری بزنم 

وافعا ازت ممنونم خیلی لطف کردی 

خدا حاجت دلت رو بده عزیزم 😍🙏

خب پس همدردیم  من واقعا باید برم روانشناس😂 میترسم بعدها تو بارداری با هر علامتی توهم بیماری ...

خیلی عادت بدیه .باید بذاریمش کنار..

ایشالا ک خدا جفتمونو شفا بده😂😂

ممنون عزیزم همچنین شما 

خیلی عادت بدیه .باید بذاریمش کنار.. ایشالا ک خدا جفتمونو شفا بده😂😂 ممنون عزیزم همچنین شما 

واقعا خدا شفامون بده 

😃😃