2821
2789
عنوان

حسودیم میشه:/

201 بازدید | 7 پست

من به عالم و آدم حسودی میکنم؛
به اونی که زنگ میزنه بهت صداتو میشنوه وقتی میگی 'نه خانوم اشتباه گرفتی'!،به اونی حسودیم میشه که تو عابر بانک پشت سرِت وایساده هی غُر میزنه'آقا زود باش عجله داریم'،به اون دختر بچه‌یِ فال فروشی که جز لبخندِت چیزی نصیبش نمیشه!،به اون مردی که تو پیاده رو تنش میخوره به تنِت بدونِ هیچ حرفی برمیگردی نگاش میکنی،حسودیم میشه به اون زنی که نشسته رو یه نیمکت واسه وقت گذرونی رهگذرا رو تماشا میکنه!فکرِش یه جای دیگس ولی داره تو رو که یه رهگذری نگاه میکنه!،!
حسودیم میشه به عالم و آدم! به کوچیک و بزرگ،به مرد و زن! هر کسی که تو این دنیا یه ذره از وجودتو کنارش داره! هر کسی که حتی یه ثانیه از روزمرِگیش‌ رو تو تشکیل میدی! چه بد چه خوب!
من آدمِ حسودی نبودم،ولی تو همه‌‌‌ معادلاتِ زندگیمو ریختی بهم...

خدآیا من دارم تاوان چیو میدم...💔؟

👏👏👏👏😆

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به اونی حسودیم میشه که بهش گفتم بیا تاپیک های من همش تو تاپیک های بقیس😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

عالی

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

😪😔

حسودیم میشه وقتی حتی من نمیتونم ببینمت

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز