2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 154 پست
ای بابا.  ادم می‌ترسه! چرا اخه چنین کارهایی میکنن.  من به دعا اعتقادی ندارم اما آدمی که ...

هرشب خدا نفرینش میکنم

انقد ک تو این مدت سختی کشیدم اینقد از جوونیم سیر شدم حتی ی بار خواستم بچمو ول کنم بزارم برم اما هرچی رفتم جایی نبود برگشتم😔داره برام وحشتناک میگذره خیلی وحشتناک خیلی برام مهم نبود این انگشتر اما وقتی دیدم اینجوری عین چی چسبیده بهش شک کردم برا یکی از اشناهامون عکسشو فرستادم اونم نشون داده بود مرده بش گفته این این همه طلسم روش داره از رو عکس خالیم ک ن بش مواردمو گفته بود گفته این انگشتر موکل داره و موکلاش حرف کسی ک دعا رو گرفته گوش میدن این ماه مادرشوهرم گم و گور شده طرف ما نیومد اما خداشاهده شبا اذیت میشم منی ک تو عمرم جن و اینا ندیدم بعضی وقتا حس میکنم یکی بم دست میزنه یا رو گردنم میشینه یا بعضی وقتا حس میکنم ی سایه از کنارم عبور میکنه همین زن کاری کرد حسرت این ک پسرم و شیر بدم رو دلم بمونه و شیرم خشک خشک شد و هرجا نشست گفت شکوفه بی عرضش شیر نداد بچه رو شیر خشکی کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید باورت نشه اما مادرشوهرم ی انگشتر داده شوهرم اونو از دستش این مرد جدا نمیکنه و ب شدت از مادرش حر ...

واای خدا چ ترسناک..نمیتونی سر ب نیست کنی انگشتر رو؟ وقتیک خوابه یا مثلا ی جا درش اورد برش داری

هرشب خدا نفرینش میکنم انقد ک تو این مدت سختی کشیدم اینقد از جوونیم سیر شدم حتی ی بار خواستم بچمو ول ...

دوستم شما هم به تعداد ابجد اسم شوهرت و مادر شوهرت ناس و فلق بخون چون این قران چیز دی نیست انشا الله اثر کنه

واای خدا چ ترسناک..نمیتونی سر ب نیست کنی انگشتر رو؟ وقتیک خوابه یا مثلا ی جا درش اورد برش داری

وای جدا نمیکنه از خودش از وقتی این سید اینو گفته تموم تنم داره میلرزه این مرد اگه قلبشم دراره بندازه دور این انگشترو از خودش جدا نمیکنه بدبختی اینه از انگشتش درنمیاد خوابشم خیلی سبکه خودشم درش نمیاره خواهرم میگفت بشاش تو ی لیوانی بعد ب اسم شربت یهو بریزش رو دستش😂😂😂😂خودم حالم ب هم میخوره خدا زمین گرم بزنتش

عزیزم 232 میشه.یعنی 232 بار باید ناس و فلق رو بخونی.خود دوستم خیلی بهش اعتقاد داره

میشه اسم فاطمه و تأمینه رو با پروین رو بگی   البته اگ میتونی

کاربر قدیمی ....اگ تونستی  برای مشکلم ی صلوات مهمونم کن

بچه ها یه چیز دیگه شبای جمعه به نیت مسخر شدن و تسخیر محبت شوهرتون 7 بار نادعلی بخونید اینم شنیدم اثر داره.خودم چون مادر شوهر و خواهر شوهر ندارم برام پیش نیومده هیچ کدوم امتحان نکردم.😀😀😀😀😀