2821
2789
دلم سوخت عزیزم ایشالله معیشتی این دفعه رو گرفتین یکم به نماش برسید ببین این نمای برج ماست 

دعاکن بشه بخدا آبرومون رفته جلو فامیل 😢😢😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاه گل بزار کاه گل های الان انقدر شیکه فقط مخای نگاه کنی😹

ویلای بعدیمون با کاهگله این دیگه دمده شده   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
😐کدوم ویلا؟ی ویلا تریبلکس دارم تو دبی ی ویلا نقلی هم شمال فرانسه ی ویلای روستایی هم شمال خودمون ...

برا ما جزایر اسپانیاست

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
اخی ماعم اول از همینجاها شروع کردیم اما با قانع بودن من رسیدیم به برج خلیفه کوچیک هست اما مهم دله ...

اره واقعا!خدا سلامتی بده حالا ارتفاع برج که مهم نیست

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
😐کدوم ویلا؟ی ویلا تریبلکس دارم تو دبی ی ویلا نقلی هم شمال فرانسه ی ویلای روستایی هم شمال خودمون ...

بابا اون ویلاتون تو عمق جنگل های آمازون رو بزار با بروبچ اومده بودیم اونجا پیشتون هیی یادش بخیر 😂

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز