2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 52 پست
مطمئنم دیگه عزیزم. هر شب یه دختر دیگه میاره. توی اون خونه چیکار میتونه داشته باشه با یه دختر اونم تن ...

چه جوری میشه اسم اینا رو انسان گذاشت واقعن یه حیوووونه ناشناس به زنش برسون مرتیکه رو کاسه کوزه اشونه به ام بریز خاک بر سرش کننن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا نمیتونی دستتو ببری بیرون پنجره یکم اینو تر ک مثلا مشخص نشه از کدوم خونس یا از روی پشت بوم 

اصلا امکان نداره. اخه تنها خونه ها توی اون کوچه ما هستیم که توش رفت و آمد میشه. بقیه خونه ها نوسازند و کسی هنوز مستقر نشده. شهر هم کوچیکه و همه همو میشناسند

چه جوری میشه اسم اینا رو انسان گذاشت واقعن یه حیوووونه ناشناس به زنش برسون مرتیکه رو کاسه کوزه اشونه ...

بحدی ازش حالم بهم میخوره از وقتی فهمیدم که تو روش نگاه نمیکنم

اصلا امکان نداره. اخه تنها خونه ها توی اون کوچه ما هستیم که توش رفت و آمد میشه. بقیه خونه ها نوسازند ...

عجب پس همون بهتر ک بهش پیامک بزنید ب صورت غیر مستقیم مثلا روزی ک خودنه نیست و شوهرش اینکارو میکنه بهش پیامک بزنید ک بره خونشون تا خودش ببینه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بخاطر بیمارهایی که ممکنه خانمش بگیره و تا آخر عمرش در عذاب باشه بهتره یه جوری غیر مسقیم بهش بگید. حتی اون خانومایی که میاره هم در خطر بیماری هستن و برای خود اونا هم بهتره که این موضوع روشن بشه .. مطمئنا اونا هم خبر ندارن که نوبتی سرویس داده میشن.

پاموه چیه ؟ بی زحمت تو گوگل بزن  «پاموه»     

شما هایی که میگین نگه اگه خدای نکرده شما جای اون خانم باشید بازم میگید نگه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
اخه به شما چه چرا انقدر راحت میخواین زندگی بقیه رو خراب کنید یعنی خدام با بنده هاش این کارو نمیکنه ک ...

درست میگید عزیزم . تا الانم اگه نگفتم واسه این بود که با خودم میگفتم مگه من چیکارم که فضولی کنم.خواهر این آقا مارو امانت دار خودش میدونه و کلید خونشو به ما داده. این آقا با دوستی که بینمون هست میاد میگه کلید خونه خواهرمو بدین دوستام از فلان شهر اومدن میخوام ببرمشون. ازونجایی که با شوهرم پسر خاله هستند نمیخوام پای شوهر خودم به این ماجرا باز بشه. شما بودید واقعا اینقد راحت میگفتین به من چه؟ وقتی همسرتون ممکنه گول این مرد رو بخوره؟