من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دیابت بارداری خیلی خطرناکه، من داشتم. باید رعایت کنی، من انسولین هم میزدم، دیگه ۶ هفته آخر هفته ای ۲ بار برا ان اس تی و یکبار هم سونو بیوفیزیکال میرفتم. خیلیییی استرس. حتما رعایت کن
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
اره دهنم خشک میشه اما قبل بارداریمم دهنم خشک میشد تو سه ماهگی قند ناشتام 70بود الان رفتم تو هشت ماه ...
شما آخراشی که، پس نگران نباش زیاد.دوساعته هات هم چک کن ولی بازم حواست باشه
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
من از هفته ۲۱ داشتم. ناشتام یادمه تا ۱۰۰ هم رسید ولی دوساعته هام خوب بودن، اکثرا زیر ۱۲۰ بودن.
دکتر زنان چندتا هم رفتم، همشون خیلی منو ترسوندن. میگفتن ممکنه بچه دور از جون قلبش وایسه یهو. آخرشم دکتر ریسک نکرد و اول ۳۷ هفته بچمو دنیا اورد
من از هفته ۲۱ داشتم. ناشتام یادمه تا ۱۰۰ هم رسید ولی دوساعته هام خوب بودن، اکثرا زیر ۱۲۰ بودن. ...
من سر بارداری قبلیم که داشتم رژیم گرفتم مرتب ازمایشگاه میرفتم از قند میدادم با توجه به اینکه من دیابت بارداری داشتم اب دور جنینم باید زیاد میشد اما باورت نمیشد من به خاطر خشکی و رسیدن اب دور جنین به صفر سزارین شدم هنوز برا خودم عجیبه
من بچه اولم هم که دیابت داشتم آب دورش کم شد که با سرم تراپی درست شد.
خیلی هم قندت بالا نبوده که یکساعتت بعد پودر یادت نیس چن بود پرهیز غذایی هم میکردی میشه بهم بگی چقد ن ...
همش زیر ۱۲۰ بودن.
پرهیز چندانی تو خوردن نون و برنج نمیکردم ولی بیسکوییت و کیک و قند و شکر و بستنی و... نمیخوردم. به جاش انسولین شب میزدم.
فقط نون سنگک حواست باشه قندو بالا میبره کم بخور