چهارشنبه ها شیفت هست...خونه نمیاد... صبح ساعت 7 بیدار شده از واتس اپ فهمیدم .اما بهم سلام نمیکنه...دیشب هم شب خیر نگفت و وسط چت کردن رفت. و بعدش که مثلا من خوابیدم دیدم انلاین شده...و جواب هم نداده...بعدشم میگه من دلی واسم نمونده که واسه کسی تنگ بشه... کلا هیچ حسی بهم نداره انگار...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واسه صبح بخیر شب خیر اوقاتتو تلخ نکن..... هرچند تجربم میگه بهش بفهمون که بگه حتما... با خوشحالی
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بعد از یه اختلاف ...دیگه مبگه هیچ وقت فراموش نمیتونم کنم...سره اینکه گفتم عروسی و عقد یکی بشه و اون گفت اصلا عروسی نگیریم و من تو عقد که با ما بود لباس عروس پوشیدم تا به دلم نباشه
خیلی گفتم...میگه خوشم نمیاد از این کارا....حتی دستم رو هم نمیگیره...نه بغل نه بوس...باورتون میشه...فقط من باید خودم برم پیشش...هر وقت هم برم میگه حوصله ندارم...واقعا هر روز کارم شده گریه
نرو سمتش بزار اون بياد ، زيادي بري سمتشون دور ورشون ميداره فكر ميكنن چه خبره! واقعا خسته كنندن مردايي كه هيچي از احساس يك زن نميفهمن زن بودن خيلي سخته همه رو بايد بفهمي هيچكسي نميفهمتت ، من وقتي خسته ميشم فقط سكوت ميكنم واقعا نميكشونه آدم زن روحيش لطيفه كاش بفهمن