2777
2789
عنوان

تولد خواهرم.

103 بازدید | 10 پست

خواهرم جشن تولد گرفته واسه خانواده شوهرش خیلی مفصل البته که از نظر تعداد با هم فرقی نداریم و فقطمهموناش خود خانوادشونن.  شش مدل غذا و سالاد و دسر رقص نور و باند و بادکنک ارایی و چند مدل میوه .و.... واسه خانواده ما هم اومدن خونه پدرم یه شام پلو خورشت کیک و میوه و چند دونه بادکنک . واقعا من الان موندم واکنشم چی باید باشه. خواهر دیگم ناراحت شده از مدل مهمونی گرفتن و تفاوت ها. 

شماروخودمونی دونسته گفته مهم نیس...جلواونا خواسته پزبده😑😑😑

ولی اشتباه هیچ کس مثل خانواده آدم باارزش نیس که بخوادکم بزاره

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

بیخیال ناراحت نباشین....بلاخره بعضی این مرداهم هستن که جونشون درمیره واسه خانواده زن خرج کنن

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماروخودمونی دونسته گفته مهم نیس...جلواونا خواسته پزبده😑😑😑 ولی اشتباه هیچ کس مثل خانواده آدم باا ...

البته که مدل خونواده همسرش افه و پزی هستن ولی تفاوته زیاده . خواهرم میگه پس همسران ما چی نباید یکم کلاس کاری خانوادش رو حفظ میکرد اهمیت بیشتری میداد

بیخیال ناراحت نباشین....بلاخره بعضی این مرداهم هستن که جونشون درمیره واسه خانواده زن خرج کنن

من ناراحت نیستم ولی اگه من بودم حتما هر دوتا خانواده رو دعوت میکردم و یه مهمونی میگرفتم. 

به نظرم دخالت نکنید بهتره شاید با شما تعارف نداره که اینطوری گرفته

به نظرم قضیه تعارف داشتن یا نداشتن نیست فکر کنم از اول هم قصد نداشته واسه ما تولد بگیره عکس العمل ها رو که دیده گرفت

تولد همسرشون بوده؟شاید تو مهمونی خانواده همسرش مادر همسرش هم کمک کرده تو هزینه

نه تولد خودش هست . نه. از لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارن شکر خدا . احتمالا خواستن تو پوشش ازادتر باشن .