2777
2789
نه کلاس زیادی که یکی دوتا ک مشکل داری - البته هرکی یه مدله من دی وی دی دوست ندارم چون استاداشون سر ک ...

کلاسم خعلی گرونه شما کلاس رفتی؟

اگر آدم ها باوجود دین اینقدر بد هستند، بدون آن چی میشدند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خریدی؟

کنکور اسان است و خریدم همه مدرساش اشغال فقط ریاضی و فیزیک که امیر مسعودی درس میداد عالی بود

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

کنکوریا قصد تبلیغ ندارم.

ولی من قراره 1 ماه دیگه با 3 تا از بچه ها کلاس مجازی بگیرم. زبان دهم و یازدهم و دوازدهم رو کامل و کنکوری بهشون درس بدم. 

اونا ازم درخواست کردن. جلسه ای 60 تومن میگیرم که بین سه تا شون تقسیم میشه.

الان اگه تعدادتون بیشتر شه قیمت من تغییر نمیکنه اما چون بین تعداد بیشتر تقسیم میشه خیلی کم میشه به اون بنده خداها هم کمک میشه. خواستید بگید.

مثلا اگه 3 نفر دیگه اضافه شید 6 نفر بشید فقط جلسه ای 10 تومن میدید. که نهایت ماهی 80 تومن براتون می ایسته. اینو خواستم بگم به اون 3 نفر کمک شه و هم به درد خودتونم میخوره. 

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
اره رفتم شیمی و فیزیک ، دی وی دیم دیدم ولی بنظرم فقط کلاس شیمی بدردم خورد و دی وی دی های ادبیات عبدا ...

منم فارغ التحصیلم نمیدونم فقط کتاب بگیرم تست بزنم یا دی وی دی هم ببینم یکی دی وی دی های زیست و شیمی حرف اخر و با چنتا کتاب میگه۶۶۰ نمیدونم میارزه یا ن

منم فارغ التحصیلم نمیدونم فقط کتاب بگیرم تست بزنم یا دی وی دی هم ببینم یکی دی وی دی های زیست و شیمی ...

ببینی جزوه تدریس کلاسای من تلفیقی از جزوه حرف اخر و کتاب شهاب اناریه.

اگه میخوای خودت بخونی و کلا با کلاس نری من بهت شهاب اناری رو کلا پیشنهاد میکنم

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
کنکوریا قصد تبلیغ ندارم. ولی من قراره 1 ماه دیگه با 3 تا از بچه ها کلاس مجازی بگیرم. زبان دهم و یاز ...

چرا قصدت تبلیغ بود  

منم فارغ التحصیلم نمیدونم فقط کتاب بگیرم تست بزنم یا دی وی دی هم ببینم یکی دی وی دی های زیست و شیمی ...

بیشتر بستگی به خودت داره چه مدلی هستی ولی اصلاااا وقتتو با کلاس و‌دی وی دی هدر نده ببین کدوم درسو لازم داری اونو ببین - فیزیک ریاضی تست مهمه زیست بیشتر خوندنه شیمی هردو- عادت کن خود‌خوان باشی چون توی دانشگاه استاد خیلییی تاثیر کمی داره فقط درس خوندن مهمه

بیشتر بستگی به خودت داره چه مدلی هستی ولی اصلاااا وقتتو با کلاس و‌دی وی دی هدر نده ببین کدوم درسو لا ...

ببین من الان دانشجوام خودم میخام۱۴۰۱ کنکور بدم و از الانم شرو کنم هفته ای ۴۵ تا۵۰ ساعت بخونم  و سخت تلاش کنم و سال بعد مطالعه و بیشترشم بکنم ولی نمیدونم از کجا شرو کنم شما تجربه داری ایا؟

ببین من الان دانشجوام خودم میخام۱۴۰۱ کنکور بدم و از الانم شرو کنم هفته ای ۴۵ تا۵۰ ساعت بخونم  و ...

تجربه اینکه اهسته و‌پیوسته درس بخونی من الان خودم پزشکی میخونم ولی یکی از پشیمونیام همیناست ، که یهو کلی میخوندم یهو نمیخوندم، اگه مشاور لازم داری بگیر در حدی که بهت انگیزه بده-هم برنامه کوتاه مدت داشته باش هم بلند مدت- بنظرم ازمونم بده ببینی کجای کاری-رشتت چیه راستی ، چی میخوایی بری

من کنکور آسان دارم عالین اگه خواستین با قیمت مناسب بهتون میدم منو چندتا از دوستام پرستاری مهندسی پزشکی و...قبول شدیم.

همه دروس دارم و بنظرم از کلاسای بیرون خیلی بهتره و هرموقع بخوای میبینی.

✨بیرون ز تو نیست هر آنچه در عالم هست؛از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی✨