2777
2789
عنوان

سرد مزاج

414 بازدید | 14 پست

شوهرم خیلی سرده یعنی حس میکنم حسی نداره من کنارش باشم یا نباشم دارو از عطاری هم گرفتم براش به خوش گفتم اینا برا این که بیحالی خوبه ولی اثر ندارن گرمی .پیاز اینا هم زیاد میخوره ولی اصلا اثر ندارن اگر این مشکلش حل میشد به من احتیاج پیدا میکرد شاید همه مشکلاتمون بی محلیاش خوب میشدن به خودش هم نمیتونم بگم چون ازدواج دومم همینجوری بوسش میکنم طعنه میزنه ناراحت میشم وای به حالم بگم سردی دیگه تمام

حالا شوهرم من، روزی 4 بارم رابطه داشته باشیم باز میگه میخام البته منم پایم هااا😁😁🙈🙈😂

خسته نباشی دلاور

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج دومتون باشه،حق بوسیدن ندارید حق خواستن رابطه رو ندارید؟اینا طعنه و سرکوفت نداره حقتونه،مگه نمیدونست شما قبلا ازدواج کردید؟اگه میدونست حق نداره این رفتار زشتو زننده رو داشته باشه،شوهرتون نیاز به درمان دارن چون به شدت روحو روانشون مریضه

بشدت لجبازه چکارش کنم.جرات دارم بگم مریضی

دوستانه نم نمک باهاش حرف بزنید راضیش کنید که حتما برایه درمان اقدام کنه،ما خانمام حق داریم برای بوسیدن برای رابطه پیش قدم بشیم این حق هر آدمیه مام مثل مردا آدمیم،شمام نترس انقد این کارو انجام بده تا برایه شوهرتون جا بیوفته 

حالا شوهرم من، روزی 4 بارم رابطه داشته باشیم باز میگه میخام البته منم پایم هااا😁😁🙈🙈😂

ماشالا پهلوون ششمایید والا

چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜