2777
2789

خیلی واس دوستت ناراحت شدم

حتما بهم خبر بدی چی شد

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم  جواب ازمایش اومد گفتن منفیه😍😍

وایییییییییی خداروشکر

من همش این تاپیک چک میکردم گفتم شاید بیای بگی

عمیقا خوشحال شدم بخدا

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
وایییییییییی خداروشکر من همش این تاپیک چک میکردم گفتم شاید بیای بگی عمیقا خوشحال شدم بخدا

دورتبگردم که مهربونم عزیزدلمی 😍😍😍😍😍

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
@چمنگل   عزیزدلم جواب ازمایش اومد گفتن منفیه

سلااااام خداروشکر

خیلی خوشحال شدم به خداااااا💃💃💃💃💃

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ما یکی از اشنایانمون سرطان خون دارن،همزمان ام اس دارن؛و توی پیک اول کرونا هم گرفت بنده خدا،ولی با این همه الان حال عمومیش خیلی خوبه،خلاصه هیچ موقع از رحمت خدا ناامید نشید

و خدایی که به شدت کافی ست❤
ما یکی از اشنایانمون سرطان خون دارن،همزمان ام اس دارن؛و توی پیک اول کرونا هم گرفت بنده خدا،ولی با ای ...

عزیزدلم ایشالا زودتر سلامتیشو به دست میاره 

من دوستم جوتب ازمایششو گرفت خداروشکر گفتن منفیه

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
عزیزدلم ایشالا زودتر سلامتیشو به دست میاره  من دوستم جوتب ازمایششو گرفت خداروشکر گفتن منفیه

سلامت باشی عزیزم؛خوب صدهزار مرتبه شکر ،خدابرای هیچ کس نخواد😘

و خدایی که به شدت کافی ست❤